Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απέσυρε τη συμμετοχή της από το Συνέδριο Γονιμότητας

 

«Κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα να ορίζει το σώμα της» δήλωσε η παρουσιάστρια

 

allyou.news

Τη συμμετοχή της στο Συνέδριο Γονιμότητας ακύρωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά τον σάλο που ξέσπασε για το περιεχόμενο του βίντεο το οποίο από πολλούς χαρακτηρίστηκε ως «σεξιστικό».

Η παρουσιάστρια εξήγησε πως η πρόταση της έγινε αρκετούς μήνες πριν και είπε το «ναι» για να περάσει ένα μήνυμα κατά της υπογεννητικότητας.

Η Σταματίνα που είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε ό, τι έχει να κάνει με παιδιά, ανέβασε στα social media μία φωτογραφία στην οποία έκανε μία τεράστια αγκαλιά στα τρία παιδιά της Ιωάννη, Νάγια και Μαίρη γράφοντας στη λεζάντα.

«Δε γνώριζα το περιεχόμενο του σποτ ούτε το είχα δει μέχρι χθες το βράδυ που ενημερώθηκα από τα social media. Μου ζητήθηκε πριν από αρκετούς μήνες ως μητέρα τριών παιδιών να περάσω ένα μήνυμα κατά της υπογεννητικότητας που μαστίζει την Ελλάδα και αυτό έκανα με πολύ αγνές προθέσεις και χωρίς κάποιο αντάλλαγμα. Κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα να ορίζει τη ζωή και το σώμα της και φυσικά η πληρότητα δεν έρχεται μόνο μέσα από τη μητρότητα» τόνισε η οικοδέσποινα της εκπομπής «Happy Day»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

ΠηγήAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares