Skip to main content

CELEBS

Ζέτα Δούκα - Μαρία Ναυπλιώτου: Σε ποιο νησί κάνουν διακοπές;

Οι δύο ηθοποιοί είναι κολλητές φίλες



 

Το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει για τα καλά και πολλοί είναι αυτοί που έχουν ήδη ξεκινήσει τις εξορμήσεις σε νησιά και παραλίες.

Αναμεσά τους και η Ζέτα Δούκα με την Μαρία Ναυπλιώτου, οι οποίες επισκέφτηκαν την πανέμορφη Αστυπάλαια. Οι δύο ηθοποιοί πήγαν μαζί τις πρώτες τους διακοπές για φέτος, μετά από πρόταση της Μαρίας Καμπούρη και της Μαριέττας Φαφούτη.

Η κοριτσοπαρέα βρίσκεται στο νησί από την προηγούμενη εβδομάδα και κάνουν κρουαζιέρα σε όλες τις ειδυλλιακές παραλίες του. Μάλιστα, η Ζέτα Δούκα με την Μαρία Ναυπλιώτου έκαναν πολλές βουτιές από το σκάφος.

Οι δύο ελληνίδες celebrities και φίλες έβγαλαν πάρα πολλές φωτογραφίες για να απαθανατίσουν τις ξέγνοιαστες στιγμές του φετινού καλοκαιριού.

Ζέτα Δούκα: Ποζάρει με μαγιό στην Αστυπάλαια

Η Ζέτα Δούκα πόζαρε ξαπλωμένη στη θάλασσα, φορώντας ένα trendy φούξια μαγιό που αναδεικνύει την σιλουέτα της. Στη φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός έγραψε τα καλύτερα για το νησί της Αστυπάλαιας:

«Δεν είχα ξαναπάει στην Αστυπάλαια. Είχα ακούσει όμως τα καλύτερα από πολύ κόσμο που εμπιστεύομαι κι έτσι όταν ήρθε η πρόταση από την Μαρία Καμπούρη (μέσω της κοινής μας φίλης Μαριέττας Φαφούτη που θα την ευγνωμονώ αιωνίως γι' αυτό) να την επισκεφτώ, έκανα τα αδύνατα δυνατά για να μη χάσω την ευκαιρία.

Μαζί λοιπόν με την αγαπημένη μου Μαρία Ναυπλιώτου, περάσαμε έξι μέρες σ' αυτό το ευλογημένο ενεργειακό νησί, που τα έχει όλα!! Μαγικές παραλίες για όλα τα γούστα, υπέροχα καταλύματα και εστιατόρια που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη, λογικότατες τιμές στα πάντα και κυρίως, συγκλονιστικούς, φιλόξενους και ζεστούς ανθρώπους.

Κι επειδή ζούμε στην εποχή του κορωνοϊού ακόμη, πολύ σημαντικό και σε επίπεδο τουρισμού, είναι ότι η Αστυπάλαια είναι Covid-free αφού το 80% των κατοίκων της (πλην των παιδιών δηλαδή) είναι πλήρως εμβολιασμένοι!», έγραψε μεταξύ άλλων η Ζέτα Δούκα στο Instagram και μοιράστηκε φωτογραφίες με τους ακολούθους της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

Πηγή

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός