Skip to main content

CELEBS

Katie Holmes: Είναι ζευγάρι με τον πρώην της Jennifer Lopez;

Εθεάθησαν στο ίδιο κτίριο στη Νέα Υόρκη



Είναι ορισμένες φορές που τα φαινόμενα απατούν. Αυτό ισχύει και στη περίπτωση του Alex Rodriguez με την Katie Holmes;

Το περασμένο σαββατοκύριακο βρέθηκαν στο ίδιο, πολυτελές κτίριο στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, ωστόσο σύμφωνα με τον εκπρόσωπό της πρώην κυρίας Cruise, δε γνωρίζουν ο ένας τον άλλον. Λοιπόν, τι συνέβη;

Στο MET Gala το 2017 η JLo κι ο Alex Rodriguez ήταν ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια /Φωτογραφία AP Images

Ακούγεται σαν ένα κακό αστείο: Ο πρώην της Jennifer Lopez μπαίνει σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων όπου ζει η πρώην σύζυγός του Tom Cruise, με την κόρη τους, Surie. Αυτό ακριβώς συνέβη την Κυριακή 13 Ιουνίου, όταν ο Alex Rodriguez πέρασε από την πολυκατοικία του Μανχάταν όπου ζει η Katie Holmes. Λόγω του «βεβαρημένου» βιογραφικού του διάσημου αθλητή με επώνυμες κυρίες όπως η Madonna, τα συμπεράσματα για σχέση μεταξύ τους δεν άργησαν να βγουν.

Katie Holmes & Tom Cruise στην πρεμιέρα της ταινίας Mission: Impossible - Ghost Protocol, στη Νέα Υόρκη το 2011 /Φωτογραφία AP Images

Μετά την απόφαση της J.Lo να μετακομίσει από το Μαϊάμι στο Λος Άντζελες για να είναι πιο κοντά στον Ben Affleck, δεν φαινόταν απίθανο ο 45χρονος Rodriguez να συνέχιζε τη ζωή του, με την επίσης πρόσφατα χωρισμένη ηθοποιό (σ.σ. από τον σεφ Emilio Vitolo Jr.).

Ωστόσο η εκπρόσωπος Τύπου της Holmes ήταν ξεκάθαρα στα αμερικανικά ΜΜΕ. «Δεν τον γνωρίζει καν!», δήλωσε, λέγοντας ότι το συμβάν του περασμένου ήταν απλά τυχαίο. Και καθόλου μοιραίο θα συμπληρώσου εμείς!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

Πηγή

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.