Skip to main content

CELEBS

Ανατροπή: Ο Τριαντάφυλλος θα βρίσκεται στο σχήμα Γαρμπή - Σχοινάς

Τι άλλαξε στη συνεργασία με τη Βίσση και τη Βανδή;



Τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα ετοιμάζει ο Τριαντάφυλλος μετά τη συμμετοχή του στο Survivor, όπου είχε μεγάλη απήχηση.

Την περασμένη Παρασκευή (11/06), ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» είχε πει πως ο τραγουδιστής θα πλαισίωνε το σχήμα Βίσση – Βανδή τον ερχόμενο χειμώνα.

Μάλιστα, ετοιμαζόταν να υπογράψει συμβόλαιο με τον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου Fever. Τα πράγματα όμως άλλαξαν και υπήρχε ανατροπή στα σχέδια του τραγουδιστή και τώρα ετοιμάζεται για μια νέα συνεργασία.


«Λίγο πριν υπογράψει το συμβόλαιό του, ο επιχειρηματίας του είπε πως η ομάδα που έχει στήσει το σχήμα Βίσση – Βανδή θεωρεί πως δεν ταιριάζει. Του είπε να τον βάλει σε ένα άλλο νυχτερινό μαγαζί που έχει στη Συγγρού, αλλά εκείνος αρνήθηκε λέγοντάς του πως επέστρεψε για να είναι σε μεγάλες πίστες. Ο Τριαντάφυλλος βρισκόταν σε συζητήσεις και με έναν άλλο επιχειρηματία, τον κύριο Γιάννη Τσακουμάκο και θα είναι στο Κέντρο Αθηνών ή στο Estate με την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά. Υπέγραψαν συμβόλαιο και τις επόμενες ημέρες θα ανήκει και στο δυναμικό της Panik Records», σύμφωνα με όσα είπε ο δημοσιογράφος της εκπομπής του Star.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

Πηγή

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

6 καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν εκθετικά το ρίσκο απόκτησης καρκίνου

Όλα εκείνα που πρέπει να αποφεύγεις για την προστασία της υγείας σου

CELEBS

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η απάντηση για τη σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη

«Δεν περνάω και την πιο εύκολη περίοδο της ζωής μου»