Skip to main content

CELEBS

Η Taylor Swift μόλις ανακοίνωσε τον τίτλο του επόμενου άλμπουμ της

Red, και θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο



 

«Πάντα έλεγα ότι ο κόσμος είναι ένα διαφορετικό μέρος για τους σπασμένους. Κινείται σε διαφορετικό άξονα, με διαφορετική ταχύτητα. Ο χρόνος περνά προς τα πίσω και προς τα εμπρός φευγαλέα. Ο σπασμένος μπορεί να περάσει χιλιάδες μικρο-συναισθήματα την ημέρα προσπαθώντας να καταλάβει πώς να το περάσει χωρίς να σηκώσει το τηλέφωνο για να ακούσει αυτή την παλιά οικεία φωνή. Στη γη της θλίψης, οι στιγμές της δύναμης, της ανεξαρτησίας και της εξέγερσης του διάβολου μπορεί να υφανθούν μαζί με τη θλίψη, την παράλυση της ευπάθειας και της απελπισίας. Η φαντασία του μέλλοντός σας μπορεί πάντα να σας οδηγήσει σε μια παράκαμψη πίσω στο παρελθόν. Και αυτό σημαίνει ότι το επόμενο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσω είναι η έκδοση του Red.

Μουσικά και λυρικά, το Red έμοιαζε με ένα σπασμένο άτομο. Ήταν παντού, ένα σπασμένο μωσαϊκό συναισθημάτων που κάπως όλα ταιριάζουν στο τέλος. Χαρούμενο, ελεύθερο, μπερδεμένο, μόνο, καταστροφικό, ευτυχισμένο, άγριο και βασανισμένο από αναμνήσεις παρελθόντος. Σαν να δοκιμάζω κομμάτια μιας νέας ζωής, μπήκα στο στούντιο και πειραματίστηκα με διαφορετικούς ήχους και συνεργάτες. Και δεν είμαι σίγουρη αν έριχνα τις σκέψεις μου σε αυτό το άλμπουμ, ακούγοντας χιλιάδες φωνές σου να μου τραγουδούν τους στίχους με παθιασμένη αλληλεγγύη, ή αν ήταν απλά χρόνος, αλλά κάτι θεραπεύτηκε.

https://www.instagram.com/p/CQRUBXtjZXT/

Μερικές φορές πρέπει να μιλάτε ξανά και ξανά για να είναι πραγματικό ... ξανά. Όπως η φίλη σου που σε καλεί στη μέση της νύχτας και συνεχίζει για τον πρώην της, απλά δεν μπορούσα να σταματήσω να γράφω. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα ακούσετε και τα 30 τραγούδια που έπρεπε να κυκλοφορήσουν στο Red. Και ναι, ένα από αυτά έχει διάρκεια ακόμη δέκα λεπτών».

Έκπληξη! Η Taylor Swift κυκλοφορεί το Red (Taylor's Version). Την Παρασκευή, η τραγουδίστρια ανακοίνωσε στο Instagram ότι το επόμενο άλμπουμ της θα έρθει στις 19 Νοεμβρίου, παρά τις εικασίες των θαυμαστών ότι το 1989 (Taylor's Version) θα κυκλοφορήσει αυτόν τον μήνα.

Η Swift ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι ηχογράφησε τα πρώτα πέντε άλμπουμ της τον Αύγουστο του 2019 σε μια προσπάθεια να αποκτήσει τους τίτλους στην αρχική τους εκέλεση εν μέσω της συνεχιζόμενης μουσικής μάχης της με τον Scooter Braun. Κυκλοφόρησε την πρώτη της ηχογράφηση, Fearless (Taylor's Version), στις 9 Απριλίου.

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρίζουν μετά από 10 χρόνια

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού