Skip to main content

CELEBS

«Η Ελλάδα είναι το Happy place μου» Kate Hudson

Η διάσημη ηθοποιός κάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Σκιάθο



 

Οι φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει στον Τύπο αλλά και οι δικές της φωτογραφίες που μοιράζεται στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας δροσίζουν στις ώρες του καύσωνα και μας ξεσηκώνουν να επισκεφτούμε τις πράσινες Σποράδες. Η Kate Hudson επέλεξε για άλλη μια φορά να κάνει διακοπές στην Ελλάδα, δημοσιεύοντας στα social media την προηγούμενη Πέμπτη ότι επισκέφτηκε το όμορφο νησί της Σκιάθου.

Η Χάντσον και η οικογένειά της συχνάζουν στο νησί, έχοντας κάνει διακοπές στη Σκιάθο σχεδόν κάθε καλοκαίρι που θυμούνται.

https://www.instagram.com/p/CQa6GlBpS-5/

Η διάσημη και πολύ αγαπημένη ηθοποιός δεν είναι μόνη στις διακοπές της αλλά συνοδεύεται από την άμεση οικογένειά της. O σύντροφός της Danny Fujikawa και τα παιδιά της, η Rani Rose (δύο ετών) και η Bingham (εννέα ετών), βρίσκονται μαζί της στις γραφικές διακοπές.

https://www.instagram.com/p/CQTwDV7p9Bn/

Η Χάντσον δεν είναι μόνη που επισκέπτεται την Ελλάδα ως τόπο διακοπών - ήταν πολύ πιθανό η μητέρα της να της ενέπνευσε την αγάπη της για τη χώρα μας! Η Goldie Hawn, η πολύ διάσημη μητέρα της Hudson και ο πρώην σύντροφος της Kurt Russell κατέχουν στην πραγματικότητα ένα εξοχικό σπίτι στο νησί. Όλη η οικογένεια επισκέπτεται συχνά και μένει στο σπίτι, κάνοντας την αγάπη τους για την Ελλάδα «οικογενειακή υπόθεση».

«Feels like summer έγραψε η Hudson σε μια λεζάντα στο instagram της, δείχνοντας πόσο νιώθει ότι η χώρα είναι σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού. Φίλοι της και οι θαυμαστές της την ευχήθηκαν μια υπέροχη στιγμή στην Ελλάδα κάτω από τη ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/CQOjH-TJI5x/

«Η Ελλάδα είναι το αγαπημένο μου σημείο διακοπών. Αισθάνομαι πραγματικά σαν στο σπίτι μου. Λατρεύω τον πολιτισμό, οι άνθρωποι είναι υπέροχοι και το νερό είναι τόσο απίστευτα ελκυστικό », δηλώνει η Hudson.

https://www.instagram.com/p/CQRru5-jdkr/

Το 2018, η Kate Hudson μίλησε στο Harper’s Bazaar και περιέγραψε ότι η «τέλεια μέρα» της θα ήταν στην Ελλάδα και ότι η χώρα είναι το «χαρούμενο μέρος» της.

Την ευχαριστούμε που διαφημίζει τη χώρα μας με τα καλύτερα λόγια και με πολύ τρυφερές αναρτήσεις.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου

CELEBS

Eurovision: Πλήθος επωνύμων στο αποχαιρετιστήριο πάρτι για τη Μαρίνα Σάττι

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε live το Zari κι αποθεώθηκε

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

Δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς, αυτή η ρουτίνα θα σε βάλει για ύπνο

H ρουτίνα ύπνου ενός κλινικού ψυχολόγου μπορεί να σε βοηθήσει να κοιμηθείς ένα γεμάτο 8ωρο

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου