Η Lily Collins θα πρωταγωνιστήσει ως Polly Pocket στη νέα ταινία της Λένα Ντάναμ

Ο επόμενος ρόλος της ηθοποιού μας ταξιδεύει στη νοσταλγία της παιδικής μας ηλικίας

Αγγελική Λάλου

 

«Αυτό είναι ένα αληθινό όνειρο που έγινε πραγματικότητα και δεν μπορώ να περιμένω να ζωντανέψω αυτά τα μικροσκοπικά παιχνίδια στη μεγάλη οθόνη», αποκάλυψε η Collins σε σχετική δημοσίευση. Δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη πολλές λεπτομέρειες για την παραγωγή, αλλά σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η ταινία θα αναφέρεται σε μια ιστορία φιλίας μεταξύ ενός νεαρού κοριτσιού και της διάσημης μικροσκοπικής κούκλας.

Με ένα συναρπαστικό χαμόγελο και έναν διασκεδαστικό τρόπο, η Lily Collins κέρδισε τις καρδιές μας ως Emily στη σειρά Netflix Emily στο Παρίσι, μια από τις αγαπημένες σειρές και πιο δημοφιλείς αυτή τη στιγμή. Τώρα, η 32χρονη ηθοποιός ετοιμάζεται να κυριαρχήσει στις οθόνες των ταινιών και να μας οδηγήσει σε μια στιγμή νοσταλγίας. Ο λόγος για αυτόΘα δώσει ζωή στην Polly Pocket, η οποία ήταν μέρος της παιδικής ηλικίας πολλών κοριτσιών και πρόκειται να γίνει πλέον ταινία.

Σύμφωνα με τον Τύπο, εκτός από το να ενσαρκώνει τον χαρακτήρα, η Collins θα κάνει και την παραγωγή της ταινίας. Η Λένα Ντάναμ - από τη σειρά Girls - θα σκηνοθετήσει και θα γράψει το σενάριο. Η εταιρεία παραγωγής της, Good Thing Going, καθώς και η MGM και η Mattel, θα ασχοληθούν επίσης με την ταινία.

 

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares