Άννα Φόνσου: Εξομολογείται ότι σκέφτηκε κάποια στιγμή να αυτοκτονήσει

Οι συγκλονιστικές δηλώσεις της ηθοποιού!

Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Μια άκρως αποκαλυπτική και εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Φόνσου στο περιοδικό «Yes». Για πρώτη φορά αναφέρθηκε στον θάνατο της αδερφής της, αποκαλύπτοντας ότι επηρεάστηκε τόσο από τον χαμό της σε σημείο να σκεφτεί να βάλει τέλος στη ζωή της.

Αποσπάσματα της συνέντευξης της ηθοποιού:

Στον Θεό πιστεύετε;

«Πιστεύω σε μία δύναμη, που είναι ο πατέρας μου και η αδελφή μου η Μαρία. Όταν θέλω κάτι, το ζητάω από εκείνη. Παρότι έχει «φύγει», τη βλέπω ακόμα μπροστά μου. Δεν θα ξεχάσω εκείνο το πρωινό που τηλεφώνησε η κόρη μου για να μου πει πως η αδελφή μου «έφυγε». Το είχα διαισθανθεί, ήμουν σίγουρη. Τότε μου κόπηκε η μαγκιά. Είχα κάνει τάμα σε όλες τις εκκλησίες να σωθεί και θύμωσα πολύ με την Παναγία μου την πήρε.»

Όταν πέθανε, είχατε πει ότι σκεφτήκατε να δώσετε τέλος στη ζωή σας…

«Ήταν η μοναδική φορά που σκέφτηκα κάτι τέτοιο. Ήθελα να πάω μαζί της. Πίστευα πως δεν είχα το δικαίωμα να ζω αν δεν ήταν εκείνη εδώ. Τις πρώτες μέρες την έβγαζα στο νεκροταφείο, σε ένα σπιτάκι εκεί. Κρυβόμουν να μη με δει ο φύλακας, έπαιρνα την καρέκλα μου και καθόμουν δίπλα της. Μου ήταν αδύνατο να φύγω και δεν φοβόμουν τίποτα. Έλεγα στον εαυτό μου πως ό,τι και να συμβεί θα έρθει εκείνη να με σώσει.»

Πώς το ξεπεράσατε;

«Με τη βοήθεια που δέχτηκα από ένα φιλικό ζευγάρι ψυχιάτρων, οι οποίοι μου έδιναν κάποια ηρεμιστικά για να κοιμηθώ. Για μένα ο χρόνος, σε αυτή την περίπτωση, δεν είναι γιατρός.» 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares