Κορωνοϊός - Ηλίας Μπόγδανος: Τα νεότερα για την υγεία του νεαρού τραγουδιστή

Συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

allyou.news
 

Στο νοσοκομείο συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος λίγες ημέρες μετά τον τελικό του Survivor και την επιστροφή του στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο νεαρός τραγουδιστής αρχικά, απομονώθηκε στο σπίτι του όπως πρέπει και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους που περνάει τον ιό ήπια.

Ωστόσο, καθώς περνούσαν οι ώρες, η κατάσταση της υγείας του έγινε πιο σοβαρή, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να νοσηλευτεί. Ο ίδιος ήταν μάλιστα που ανέβασε μία φωτογραφία του με το οξυγόνο στο Instagram και είπε πως δεν είναι καλά.

Ηλίας Μπόγδανος – Κορωνοϊός: Η νέα του ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο

Πριν λίγα λεπτά, ο Ηλίας Μπόγδανος θέλοντας να ενημερώσει τους followers του για τα νεότερα της υγείας του, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram μια νέα φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο κι αποκάλυψε πως σήμερα είναι η πρώτη μέρα που νιώθει αρκετά καλύτερα.

«Mικρό update: Πρώτη μέρα που νιώθω πολύ καλά. Και εγώ αλλά και οι υπόλοιποι νοσούντες στον θάλαμο, κάτι το οποίο με γεμίζει πολύ δύναμη. Χωρίς τα τόσα μηνύματα στήριξής σας δε θα είχα την ψυχολογία να το παλέψω τόσο δυνατά. Σας ευχαριστώ και σας στέλνω την αγάπη μου. Σύντομα κοντά σας» έγραψε ο νεαρός μουσικός και σχημάτισε με το χέρι του το σήμα της νίκης.

Ηλίας Μπόγδανος  Κορωνοϊός Η νέα του ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

ΠηγήAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares