Skip to main content

CELEBS

Έξι διάσημοι που έχουν κάνει φυλακή και δε σου πάει το μυαλό

Όταν η λάμψη της showbiz κλείνεται στο... κελί 33!



Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει τη λάμψη της showbiz να… κλείνεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. Μεγάλοι αστέρες του Χόλιγουντ, άντρες και γυναίκες, τυγχάνει να έχουν παρελθόν με χειροπέδες και κελιά.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μία λίστα με πασίγνωστα ονόματα της showbiz που συνελήφθησαν, καταδικάστηκαν και τιμωρήθηκαν για τις παραβάσεις τους περνώντας περισσότερο από έναν μήνα στη φυλακή.

Robert Downey Jr.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert Downey Jr. Official (@robertdowneyjr)

Και όμως ο αγαπημένος σε όλους Iron Man πέρασε σχεδόν ένα χρόνο (1999-2000) σε εγκατάσταση θεραπείας στην Καλιφόρνια για αλκοολισμό και για ναρκωτικά και στη συνέχεια, πέρασε και φυλακή, καθώς το 1996, η αστυνομία βρήκε ηρωίνη, κοκαΐνη και ένα πιστόλι στο αυτοκίνητό του. Η «καλή του διαγωγή» τον βοήθησε να λάβει χάρη για αυτήν την καταδίκη το 2015, αλλά το περιστατικό παρέμεινε στο μητρώο του.

Sean Penn

Sean Penn

Sean Penn/ AP Images

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Sean Penn καταδικάστηκε σε 60 ημέρες φυλάκισης, μετά από επίθεση σε έναν κομπάρσο, στο σετ της ταινίας “Colors”. Παρ" όλα αυτά, απελευθερώθηκε νωρίς και δεν εξέτισε την αρχική ποινή που είχε οριστεί.

Lindsay Lohan

Η διάσημη ηθοποιός που λατρεύει την Ελλάδα πέρασε αρκετά βράδια της στο κρατητήριο, για ναρκωτικές ουσίες και οδήγηση υπό επήρεια αλκοόλ. Το 2010 μάλιστα, η Lindsay Lohan εξέτισε δύο εβδομάδες φυλάκισης επειδή έχασε τις υποχρεωτικές συναντήσεις απεξαρτήσεώς της.

Paul McCartney

Ο McCartney πέρασε τον Ιανουάριο του 1980 δέκα ημέρες σε φυλακή της Ιαπωνίας, μετά από σύλληψή του για κατοχή περισσότερων από 200 γραμ. μαριχουάνας. Ωστόσο, οι αρχές αποφάσισαν να μην τον κρατήσουν και να τον απελάσουν από τη χώρα.

Martha Stewart

Martha Stewart

Martha Stewart/ AP Images

Το 2004, η θρυλική τηλεοπτική μαγείρισσα Martha Stewart μπήκε στη φυλακή. Είχε κατηγορηθεί και καταδικαστεί για πολλά οικονομικά εγκλήματα, σύμφωνα με πληροφορίες, και στο τέλος, πέρασε πέντε μήνες φυλακισμένη στο Alderson Federal Prison Camp στη Δυτική Βιρτζίνια. Τον Μάρτιο του 2005 απελευθερώθηκε, αλλά πέρασε πέντε ακόμα μήνες υπό κατ' οίκον περιορισμό στο Bedford της Νέας Υόρκης.

50 Cent

50 cent φυλακή

50 cent/ AP Images

Ο 50 Cent προτού ακόμα γίνει διάσημος ράπερ, καταδικάστηκε σε 3 ως 9 χρόνια φυλάκιση το 1994, για πώληση κοκαΐνης σε μυστικό αστυνομικό και για κατοχή ηρωίνης, κρακ και ενός όπλου. Εν τέλει έκανε μόνο 6 μήνες φυλακή, ενώ χρησιμοποίησε αυτή του την εμπειρία ως πηγή έμπνευσης για τη σειρά "For Life", όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά και στο Page Six.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

Πηγή

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια

CELEBS

Ευρωεκλογές: Ο Μιχάλης Αεράκης απαντά τι θα γίνει με τον ρόλο στον Σασμό

Το κίνητρο για την υποψηφιότητά του και η στήριξη στον Παπανώτα

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30