Skip to main content

CELEBS

Η Emily Ratajkowski απαντά στο mum-shaming

 

Και στα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media



 

 

Η Emily Ratajkowski είναι γνωστή για τη εξωστρέφειά της όσον αφορά τη μητρότητα. Το μοντέλο έγινε μαμά τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, καλωσορίζοντας στη ζωή το γλυκό αγόρι της Sylvester Apollo Bear με τον σύζυγό της Sebastian Bear-McClard. Έκτοτε, έχει πέσει θύμα τρολαρίσματος ντροπιασθεί για πολλά πράγματα, από τις φωτογραφίες που θηλάζει μέχρι το όνομα του γιου της μέχρι να πει ότι "δεν τον κρατάει σωστά".

Το mum-shaming δεν είναι κάτι καινούργιο, ειδικά όταν πρόκειται για διασημότητες. Το έχουμε δει να ξεδιπλώνεται με πολλούς διάσημους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένης της Britney Spears - την οποία η Emily Rata αναφέρθηκε όταν ανταποκρίθηκε σε τρολ αυτήν την εβδομάδα.

 

 

Παίρνοντας το Instagram Stories, έγραψε: «Σκεφτόμαστε όλοι την ντροπή της Britney και την αποκαλούμε κακή μαμά όταν οδήγησε με το μωρό της στην αγκαλιά της. Μιλάμε για το πώς πρέπει να« κάνουμε καλύτερα »ως πολιτισμός. Εν τω μεταξύ, Τα σχόλιά μου είναι γεμάτα με απαίσια σχόλια για το πώς δεν αξίζω να είμαι μαμά. Ντροπή σε όλους.

Δεν με νοιάζει αν με μισείς ή μισείς τις διασημότητες (ή απλά μισείς τις γυναίκες), αλλά είναι τρομακτικά απίθανο να γίνεις γονέας και κανείς δεν αξίζει να τους πεις από ξένους ότι είναι μια ντροπιαστική μητέρα».

https://www.instagram.com/p/CQWQbR_ME5W/

Η επίθεση κατά της Έμιλι εντατικοποιήθηκε για μια σειρώ φωτό που κρατάει το μωρό τον Ιούνιο Δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στο Instagram της - που έκτοτε έχουν διαγραφεί - κρατώντας το μωρό της, κουνώντας τον κάτω από το ένα χέρι. Τα μισητά σχόλια άρχισαν να πετούν, λέγοντας ότι δεν κρατούσε το παιδί της σωστά. Αργότερα μοιράστηκε ένα σχέδιο της οικογένειάς της που δημιουργήθηκε από έναν θαυμαστή και ξαφνικά μια χαριτωμένη ανάρτηση ήταν γεμάτη άσχημα σχόλια.

«Τουλάχιστον κρατάς το μωρό με τον κατάλληλο τρόπο σε μια ζωγραφική για αρχάριους», έγραψε ένα άτομο παρηγορητικά.

Οι κραυγές «να είστε ευγενικοί» χάνονται τόσο γρήγορα όσο γίνονται στο Διαδίκτυο. Επιδοκιμάζουμε την Emily για το θάρρος να μιλήσει και να αποκαλύψει αυτήν τη συμπεριφορά.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός