Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Ο γάμος, το after wedding party και οι καλεσμένοι

Μετά τον γάμο θα γίνει δεξίωση σε γνωστό ξενοδοχείο του νησιού

allyou.news
 

Αντίστροφα μετρούν η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου για τον γάμο τους στις 7 Αυγούστου! Το ζευγάρι θα παντρευτεί στη Σύρο με πολιτικό γάμο και στο πλευρό του θα έχει συγγενείς και αγαπημένους φίλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου θα παντρευτούν στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ποσειδωνίας, στην έπαυλη Τσιροπίνα, στην Ντελαγκράτσια.

Μετά τον γάμο θα γίνει δεξίωση σε γνωστό ξενοδοχείο του νησιού ενώ την επόμενη ημέρα οι νιόπαντροι θα κάνουν ένα after wedding party στην περιοχή Κίνι για να ευχαριστήσουν τους φίλους τους, οι οποίοι θα ταξιδέψουν μέχρι το κυκλαδίτικο νησί.

Το παρών στον γάμο του γνωστού ζευγαριού θα δώσουν και αρκετοί ηθοποιοί της σειράς “Άγριες Μέλισσες”, με πρώτες και καλύτερες τις τηλεοπτικές αδερφές της Δανάης Μιχαλάκη, Μαρία Κίτσου και Έλλη Τρίγγου, αλλά και τον κολλητό της, Ιωάννη Αθανασόπουλο.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη στο Βεάκειο θέατρο στα τέλη του περασμένου Ιουνίου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη στο Βεάκειο θέατρο στα τέλη του περασμένου Ιουνίου /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

ΠηγήAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares