Skip to main content

CELEBS

Άγριες Μέλισσες: ανατρεπτικές εξελίξεις, προδοσία, εγκυμοσύνη και εκδίκηση



 

ΠΡΟΔΟΣΙΑ,ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ
Τα γυρίσματα του νέου κύκλου άρχισαν εδώ και λίγες μέρες. Ωστόσο, οι σκηνές και οι ιστορίες γυρίζονται αποσπασματικά καθώς αρκετοί είναι οι ηθοποιοί που το συγκεκριμένο διάστημα βρίσκονταν σε περιοδεία με το θέατρο. Οπως είδαμε και από τις πρώτες εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, τίποτα δεν θυμίζει το παλιό Διαφάνι. Ολα είναι διαφορετικά, τα σκηνικά, τα σπίτια, τα έπιπλα, τα ρούχα, ακόμα και οι χαρακτήρες έχουν αλλάξει. Το εβδομαδιαίο περιοδικό TV24 έχει αποκλειστικά τις πρώτες ανατρεπτικές εξελίξεις που θα δείτε στον νέο κύκλο της σειράς, που θα κάνει πρεμιέρα μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ
Η Ελένη, μετά τη σύλληψη του Λάμπρου και την εξορία του, θα ζήσει τραγικές στιγμές. Μένει ξανά μόνη και το κυριότερο δεν ξέρει τίποτα για την τύχη του άντρα της. Αφού κάνει τα πάντα για να μαθαίνει νέα του και δεν μπορεί να βγάλει άκρη, αναγκάζεται να στραφεί στον Ζάχο. Βάζει στην άκρη τον εγωισμό της και του ζητάει να τη βοηθήσει, καθώς αυτός έχει τα μέσα λόγω της ιδιότητάς του. Εκείνος φυσικά της λέει ότι θα κάνει τα πάντα για να μάθει πού είναι και να μπορεί να έχει νέα του, ενώ της δίνει ελπίδες ότι ίσως μπορέσει να τον φέρει πίσω. Ομως κάνει ακριβώς το αντίθετο, προδίδοντας την εμπιστοσύνη της και γεμίζοντάς τη με ψεύτικες ελπίδες.

Ο ΖΑΧΟΣ ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ Η ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ

Οπως ήδη έχουμε γράψει, στη ζωή της Ελένης και όχι μόνο μπαίνει ένας παλιός της γνώριμος και παραλίγο άντρας της. Ο Ζάχος Λυκογιάννης, τον οποίο τελικά θα ενσαρκώσει ο Νίκος Κουρής, ήταν ένας νεαρός ερωτευμένος με την Ελένη, που λίγο έλειψε να τον παντρευτεί. Αυτό όμως δεν έγινε ποτέ, γιατί η καρδιά της Ελένης ήταν δοσμένη για πάντα στον Λάμπρο. Εκείνος έφυγε και έγινε αξιωματικός του ελληνικού στρατού. Τώρα όμως οι συγκυρίες τον ξαναφέρνουν υπο Διαφάνι. Οχι, δεν έρχεται για την Ελένη. Αν ήταν αυτός ο λόγος θα το είχε κάνει νωρίτερα. Τον μεταθέτει εκεί η κυβέρνηση των συνταγματαρχών και ο Ζάχος αναγκαστικά γυρίζει σε έναν τόπο που ποτέ δεν θα ξαναπήγαινε. Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, δεν θα πάει να βρει αμέσως την Ελένη, θα μένει μαζί με τον Παναγιώτη στο ίδιο δωμάτιο, τον οποίο γνωρίζει από μικρό παιδί και την Ελένη θα τη συναντήσει τυχαία.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ «ΗΓΕΣΙΑΣ» ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

Με την κήρυξη του στρατιωτικού νόμου, ο φόβος κυριαρχεί στο Διαφάνι. Ολοι αισθάνονται ότι κινδυνεύουν και όλοι είναι σίγουροι ότι μπαίνουν στο στόχαστρο των «τηρητών του νόμου». Ετσι η «ηγεσία» του Διαφανίου αποφασίζει να καταστρώσει ένα σχέδιο, προκειμένου να ξεγλιστρήσει από το άγρυπνο μάτι της χούντας. Ο κοινοτάρχης ο Τόλιας σε συνεννόηση με τον ταξίαρχο Νέστορα, τον χωροφύλακα του χωριού, τον Αγγελο, αλλά και με τον διοικητή, τον Προύσαλη και τον Παπα-Γρηγόρη, κάνουν ότι είναι υπέρμαχοι του νέου καθεστώτος και μάλιστα πολύ πειστικά, προκειμένου να μην τους υποψιαστεί κανείς, καθώς προσπαθούν με Πλάγιους τρόπους να προστατέψουν TOUS συγχωριανούς TOUS και παράλληλα να αποφύγουν να τους φέρουν κάποιους άλλους επικεφαλής στο χωριό.

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Κι ενώ όλα είναι και δείχνουν μαύρα μια χαραμάδα χαράς μπαίνει σε δύο οικογένειες και σε όλο το χωριό Η Σοφούλα μένει έγκυος και κάνει τόσο τον Αγγελο όσο και την Οικογένεια του Τόλια να πετάνε από χαρά, καθώς θα αποκτήσουν το πρώτο τους εγγόνι. Η Παγώνα κάνει σαν τρελή, δεν αφήνει την κόρη της στιγμή από τα μάτια της, ενώ η πρώτη της έγνοια είναι η προίκα του μωρού.

ΟΙ ΝΕΟΙ ΡΟΛΟΙ

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει γνωστά κάποια από τα πολλά ονόματα που θα μπουν στη σειρά. Εκτός από τον Αιμίλιο Χειλάκη που θα υποδυθεί τον Ακύλα Μεγαρίτη και τον Νίκο Κουρή που θα ενσαρκώσει τον Ζάχο Λυκογιάννη, θα δούμε τη Μαρκέλλα Γιαννάτου στον ρόλο της γυναίκας του Ακύλα, ενώ στη σειρά θα απολαύσουμε και τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο στον ρόλο ενός εκδότη μεγάλης θεσσαλικής εφημερίδας. Οσο για τον ρόλο του περιπτερά, δεν ισχύει η είδηση για τον Παναγιώτη Μπουγούρη, καθώς σύμφωνα με δικές μας αποκλειστικές πληροφορίες, στον ρόλο αυτό θα δούμε γυναίκα ηθοποιό.

 

The post appeared first on .

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Party γενεθλίων με τέσσερις τούρτες- Πόσων χρόνων έγινε

«Αγάπη, υγεία, ευτυχία, αφθονία», έγραψε στο instagram

CELEBS

Ντορέττα Παπαδημητρίου για Ηλία Ψινάκη: «Συμφωνώ 100% με τη Μαίρη Συνατσάκη»

«Στέλνω τον σεβασμό και τον θαυμασμό μου για κάθε γυναίκα που έχει μιλήσει»

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!