Skip to main content

CELEBS

Ο Richard Madden εντυπωσιάζει ως το πρόσωπο του ανδρικού αρώματος Defy

Του Calvin Klein, σε ένα σποτ που αψηφά τα όρια και τους κινδύνους



 

Το νέο ανδρικό άρωμα του Calvin Klein είναι αφιερωμένο στις ανθεκτικές στιγμές. Το πρώτο ανδρικό άρωμα της αμερικανικής μάρκας σε σχεδόν 10 χρόνια, το Calvin Klein Defy, διοχετεύει το πνεύμα ανάληψης κινδύνου και εμπιστοσύνης στον εαυτό του. Αξιοποιώντας τον βραβευμένο ηθοποιό Richard Madden ως πρόσωπο του αρώματος, η καμπάνια μιλάει για το ήθος του αρώματος που ξεπερνά τα όρια.

«Καταλήξαμε σε αυτήν την ιδέα να αψηφούμε τα όριά σας, την αμφιβολία και τους περιορισμούς σας, κάτι με το οποίο ασχολήθηκα καθ 'όλη τη διάρκεια της καριέρας μου και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσω», δηλώνει ο Madden. «Ως ηθοποιός, μπορείτε να πάτε σε πέντε οντισιόν την εβδομάδα και να μην πάρετε καμία από αυτές, ώστε να έχετε πολλή αμφιβολία για τον εαυτό σας. Όλη η ιδέα πίσω από αυτήν την καμπάνια είναι αυτό ακριβώς να ξεπεραστεί αυτή η αμφιβολία για τον εαυτό σας, ξεπερνώντας τους δικούς σας περιορισμούς».

Στην καριέρα του Madden, το μεγάλο άνοιγμα του Σκοτσέζου σταρ ήρθε όταν επιλέχθηκε ως Ρομπ Σταρκ στο Game of Thrones. Έκτοτε, ήταν ένας από τους αγαπημένους άνδρες της ταινίας και της τηλεόρασης σε διεθνείς σειρές όπως οι Medici και Bodyguard, καθώς και επιτυχημένες κριτικές, όπως η βιογραφία του Elton John, το 2019, στο οποίο υποδύεται τον John Reid, και το πολεμικό δράμα «1917».

https://www.instagram.com/p/CQyKavdqyAh/

Ο επόμενος ρόλος του είναι στην επερχόμενη ταινία με υπερήρωες, Eternals. Σε σκηνοθεσία της βραβευμένης με Όσκαρ (και δημιουργίας ιστορίας) Chloé Zhao, ο Madden θα εισαχθεί στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel ως Ikaris, ο ηγέτης των αθάνατων, κοσμικών ενεργειακών αιωνίων, μαζί με ένα εξαιρετικό καστ που αποτελείται από τους Angelina Jolie, Salma Hayek , Gemma Chan, Kumail Nanjiani. Η ταινία, που κυκλοφορεί στις αρχές Νοεμβρίου 2021, λαμβάνει χώρα μετά τα γεγονότα του Avengers: Endgame και θα ακολουθήσει τους υπερήρωες καθώς προστατεύουν την ανθρωπότητα από τους κακούς Deviants.

Ενώ μπορούμε να περιμένουμε να δούμε πολλές μαγικές σκηνές που αψηφούν τη βαρύτητα στο Eternals, ο Madden πρέπει επίσης να εξάσκησε τις δεξιότητές του στη νέα καμπάνια του Calvin Klein.

https://www.instagram.com/p/CRWvz77qI7e/

Όπως εξηγεί ο ηθοποιός, αυτές οι τολμηρές λήψεις συνδέονται με το κύριο μήνυμα του αρώματος - δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο πολύ μεγάλο για να ξεπεραστεί.

https://www.instagram.com/p/CPQi0RHHnVZ/

Στην πραγματική του ζωή, ο Madden διαπιστώνει επίσης ότι το άρωμα μπορεί να επηρεάσει τη διάθεσή σας. «Έχει να κάνει με το να νιώθεις καλά, το είδος του συναισθήματος που μπορείς να έχεις αν χρησιμοποιείς λίγο μετά το ξύρισμα και φροντίζει καλά τον εαυτό σου», εξηγεί. «Μπορεί να ενισχύσει λίγο την αυτοπεποίθηση. Πάντα το απολαμβάνω, σαν περιποίηση για τον εαυτό σου».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου

CELEBS

Eurovision: Πλήθος επωνύμων στο αποχαιρετιστήριο πάρτι για τη Μαρίνα Σάττι

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε live το Zari κι αποθεώθηκε

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 21 έως 28/4

Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις στον οικονομικό ή συναισθηματικό σας τομέα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Εύκολο και γρήγορο, αυτό το πρωινό θα σας χορτάσει

Γευστικό και υγιεινό πρωινό Taco με φέτα, αυγά & σπανάκι

ΥΓΕΙΑ

Δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς, αυτή η ρουτίνα θα σε βάλει για ύπνο

H ρουτίνα ύπνου ενός κλινικού ψυχολόγου μπορεί να σε βοηθήσει να κοιμηθείς ένα γεμάτο 8ωρο