Skip to main content

CELEBS

Χαρά Παππά: «Αυτός ο καθημερινός, επί μήνες πόνος σε όλο το σώμα…»

Η εξομολόγηση του μοντέλου στο instagram



Η Χαρά Παππά έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM 2, όπου κατάφερε να φτάσει ψηλά, τερματίζοντας στην 5η θέση. Αυτήν την περίοδο συνεχίζει την καριέρα της στο μόντελινγκ, ενώ παράλληλα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της.

Πρόσφατα πραγματοποίησε μαζί τους ένα Q&A στο instagram, απαντώντας σε πιο προσωπικές ερωτήσεις αναφορικά με τις δύσκολες περιόδους που περνάει κατά καιρούς λόγω του στρες.

«Καταλαβαίνω απόλυτα τι εννοείς. Αυτός ο καθημερινός, επί μήνες πόνος σε όλο το σώμα, και η κόπωση που δεν έχεις να την αποδώσεις κάπου… Δυστυχώς και εγώ το άγχος μου δεν έχω καταφέρει να το ρυθμίσω ακόμα. Έχω καταφέρει να το μειώσω και να μειώσω και τις στιγμές πανικού. Αλλά αυτή η κούραση δεν είναι κάτι που έχει φύγει ακόμα από πάνω μου. Έχω παρατηρήσει όμως ότι εμένα με βοηθάει να πιέζω τον εαυτό μου ακόμα και αν νιώθω κόπωση να κάνω γυμναστική ή να βγω μια βόλτα κοντά σε πράσινο τοπίο ή να κάνω κάτι που με ευχαριστεί. Αυτό βοηθά στην παραγωγή ενδορφίνων (ορμόνες ευτυχίας) και βοηθάνε να νιώθω καλύτερα συνολικά. Θετικές επίσης ορμόνες παράγονται με τις αγκαλιές. Τουλάχιστον 8 αγκαλιές την ημέρα χρειάζεται ένας άνθρωπος. Σε μια εποχή που όλοι είμαστε αποξενωμένοι πίσω από τις οθόνες, δε μου φαίνεται περίεργο που όλοι υποφέρουμε από το άγχος», έγραψε χαρακτηριστικά η Χαρά Παππά στα instastories της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός