Εξοργισμένη η Κατερίνα Καινούργιου: «Οι δράστες θα κληθούν να λογοδοτήσουν!»

Χρησιμοποιούν το όνομά της για διαφημιστική καμπάνια

allyou.news

kalampoka_660x200-2

Πέτρος Κωστόπουλος, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Γιώργος Λιάγκας, Άκης Πετρετζίκης και Φαίη Σκορδά, είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που έχουν υπάρξει θύματα ψεύτικων διαφημίσεων στο Διαδίκτυο, χωρίς να το γνωρίζουν.

Εδώ και λίγες ώρες στη λίστα αυτή μπήκε και το όνομα της Κατερίνας Καινούργιου.

Φανερά εξοργισμένη η παρουσιάστρια του Alpha, έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram, δηλώνοντας ότι δε θα μείνει εκεί. Όπως έγραψε θα προχωρήσει σε μήνυση κατά παντός υπευθύνου, ενώ ζητάει να βρεθούν οι δράστες για να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα πλέον αποτελεί σταθερή αξία στο... τηλεοπτικό χρηματιστήριο! /Φωτογραφία Instagram

«Φίλοι μου, σοκαρισμένη διαπίστωσα τη Δευτέρα 23.08.2021 και με πλήρη προηγούμενη άγνοιά μου περί αυτού, ότι κυκλοφορεί σε μία σειρά διαδικτυακών ιστότοπων (sites) μία εντελώς ΨΕΥΔΗ και ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ δήθεν συνέντευξή μου, στην οποία και όλως ψευδώς αναφέρεται ότι ισχυρίσθηκα πως ένα συγκεκριμένο προϊόν σοκολατούχου γάλακτος με βοήθησε να χάσω κάποια περιττά κιλά, και ότι δήθεν μου έκανε Αγωγή η Εθνική Ένωση Διαιτολόγων λόγω του ότι φέρομαι να ανέφερα ότι είναι, εν ολίγοις, "άσκοπο" το να απευθύνεται κανείς σε επιστήμονες διαιτολόγους μιας και το συγκεκριμένο σοκολατούχο γάλα μπορεί δήθεν να επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα σε άτομα τα οποία και θέλουν να χάσουν βάρος.

Θέλω κατηγορηματικά να καταστήσω σαφές και να διευκρινίσω ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ παραχώρησα τέτοια συνέντευξη, το πλήρες περιεχόμενο της οποίας και είναι καθόλα ΨΕΥΔΕΣ και ΑΝΑΚΡΙΒΕΣ λέξη προς λέξη και είναι καθαρά προϊόν της φαντασίας κάποιων κακόβουλα ενεργούντων ατόμων, προσβάλλοντας με βάναυσο τρόπο την τιμή, αξιοπρέπεια και εν γένει την προσωπικότητά μου!!

Όσοι με γνωρίζετε από την τηλεοπτική και προσωπική μου πορεία, αντιλαμβάνεστε αμέσως ότι όλα αυτά είναι ΨΕΥΔΗ και ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ τα ανέφερα, και επιβάλλεται αυτή την στιγμή να συστήσω προς όλους να ΜΗΝ ακολουθήσουν ή υιοθετήσουν τα όσα αναφέρονται στο ψευδές αυτό δημοσίευμα που σκοπό έχει να ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ και να ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ τον κόσμο σχετικά με την δήθεν εμπλοκή μου στο όλο θέμα και την διαφήμιση του συγκεκριμένου προϊόντος.

Έχω ήδη δώσει εντολή στον πληρεξούσιο Δικηγόρο μου να κατεθέσει ΜΗΝΥΣΗ προς κάθε υπεύθυνο ενώπιον της Εισαγγελίας Αθηνών, ζητώντας ταυτόχρονα από την Ελληνική Αστυνομία και την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, την αναζήτηση και ταυτοποίηση των δραστών, οι οποίοι και θα κληθούν ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης να λογοδοτήσουν!

Ευχαριστώ θερμά και να είστε βέβαιοι ότι η δικαίωσή μου θα βοηθήσει και λοιπά δημόσια πρόσωπα να προστατευθούν από τέτοιες παράνομες, ποινικά και αστικά κολάσιμες, κακόβουλες και έκνομες πράξεις από επιτήδειους».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

ΠηγήAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares