Skip to main content

CELEBS

Adele - Lady Gaga: Kάτι μαγειρεύουν!

Που φημολογείται ότι θα συνεργαστούν οι δύο τραγουδίστριες;



 

Τι ενώνει την Adele και τη Lady Gaga; Αυτό είναι το νέο, μεγάλο ερώτημα της showbiz αφού τα social media έχουν πάρει φωτιά με την κοινή selfie των δύο κυριών, η οποία τραβήχτηκε στο σπίτι της Lady Gaga.

Από τη μια, η Αdele συνεχίζει την ηχογράφηση νέων τραγουδιών για το νέο της άλμπουμ. Από την άλλη πληροφορίες αναφέρουν ότι παράλληλα προετοιμάζει το τραγούδι για τη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ, «Spectre». Το οποίο ακολουθεί το επιτυχημένο «Skyfall» που σημείωσε παγκόσμια επιτυχία, χαρίζοντας της ένα Oscar original song το 2013. Οι φήμες, λοιπόν πως Adele και Lady Gaga πιθανότατα θα συνεργαστούν στο νέο τραγούδι του πράκτορα 007 ολοένα και φουντώνουν.

Η αλήθεια είναι πως τόσο η Adele όσο και η  Lady Gaga αυτήν την εποχή βρίσκονται σε δημιουργικό πυρετό. Η Lady Gaga -καστανή αυτήν την εποχή- δημοσίευσε και μια φωτογραφία την ώρα που έγραφε μουσική στο στούντιο με τον επί σειρά ετών συνεργάτη της, RedOne. Χαρακτηριστικά, τραγούδια όπως το «Bad Romance» και το «Poker Face», έχουν την υπογραφή του.

Η σχέση των δύο σταρ άλλωστε ήταν πάντα πολύ καλή καθώς τον περασμένο Οκτώβρη η Lady Gaga είχε δημοσιεύσει στα social media μία λευκή ανθοδέσμη που της είχε στείλει η Adele, ζητώντας της με αυτόν τον τρόπο συγγνώμη που δεν κατάφερε να παρακολουθήσει κάποια από τις συναυλίες της. 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νικόλαος - Τατιάνα: Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό - Σε νέες σχέσεις και οι δύο

Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ διήρκησε 14 χρόνια

CELEBS

Σκοτ Ντίσικ: Κραυγή βοήθειας μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Το σκεύασμα που κάνει θραύση μεταξύ των celebrities

CELEBS

Πέθανε διάσημη TikToker – Ήταν μόλις 29 ετών

Ήταν πρωταγωνίστρια στη σειρά Club Rat

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ