Γιώργος Πατούλης: Πρώτη φορά μιλά για το διαζύγιο από τη Μαρίνα Πατούλη

Ο Περιφερειάρχης Αττικής έσπασε τη σιωπή του μετά από έναν χρόνο

allyou.news

Ο Γιώργος Πατούλης και η Μαρίνα Πατούλη αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 35 χρόνια γάμου και η είδηση είχε πέσει σαν βόμβα την περσινή σεζόν.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής έσπασε τη σιωπή του μετά από έναν χρόνο και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» για πρώτη φορά ανοιχτά για το διαζύγιό του από την Μαρίνα Πατούλη.

Ο Γιώργος Πατούλης και η Μαρίνα Πατούλη

«Τους σέβομαι όλους, αλλά θέλω να σεβαστούν όλοι την προσωπική μου ζωή. Μετά τον χωρισμό υπάρχει σεβασμός, αγάπη και πάντα θέλεις να είναι καλά. Το παιδί έχει ανάγκη και τους δύο γονείς, είτε είναι μαζί, είτε χώρια μέσα σε ένα ήρεμο περιβάλλον και μια φιλική σχέση» τόνισε στον δημοσιογράφο Γιώργο Μπέζα.

Ακόμα μίλησε και για τη μητέρα του που έφυγε πριν λίγο καιρό από τη ζωή και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε για να μεγαλώσει τα παιδιά της μόνη της. «Η μητέρα μου πάντα θα με σταύρωνε. Μου λείπει. Λέω κάθε φορά να πάρω την μητέρα μου αλλά… Η μητέρα μου ήταν μια ηρωίδα που έφερε δύο επιστήμονες στην κοινωνία. Θα μπορούσα να είχα δώσει περισσότερο χρόνο στη σχέση με την μητέρα μου», πρόσθεσε και μίλησε για τον γιο του που είναι αυστηρός κριτής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

ΠηγήAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares