Skip to main content

CELEBS

Σταμάτης Κραουνάκης για Άλκηστη Πρωτοψάλτη:Έστειλα εξώδικο & σκότωσα 30 χρόνια απ'τη ζωή μου

Τι είπε ο γνωστός συνθέτης για την κόντρα του με την ερμηνεύτρια



Ο Σταμάτης Κραουνάκης δε δίνει συχνά συνεντεύξεις, αλλά όταν αποφασίσει να μιλήσει είναι «χείμαρρος». Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε ανοιχτά για την κόντρα που είχε στο παρελθόν με τη Μαρινέλλα και αποφάσισε να της στείλει εξώδικο.

«Μια φορά είχα μια σύγκρουση με τη Μαρινέλλα, αλλά κράτησε λίγο. Είχε κάνει μια διασκευή στη Μαλάμω, τέλος πάντων δε θέλω να το θυμάμαι, γιατί την αγαπώ. Εγώ κάνω εξώδικα, όπως ξέρεις. Της είχα στείλει εξώδικο, όπως και στην Πρωτοψάλτη», είπε αρχικά ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Σε ό,τι αφορά τη σχέση του με την Πρωτοψάλτη ανέφερε: «Εύχομαι στην Άλκηστη να ξαναβρεί τη σχέση της με την κοινωνία, την έχει χάσει. Υπάρχει μια φράση της Νικολακοπούλου από ένα άλλο τραγούδι μας, που απαντάει “είπα θα πάω τη φωτιά περιφορά”. Ήταν μια κακή στιγμή και έχουμε μετανιώσει όλοι».

gssp2

Μπορεί ο Σταμάτης Κραουνάκης να στεναχωρήθηκε την ώρα που αποφάσισε να στείλει το εξώδικο στην τραγουδίστρια, αλλά τόνισε πως δεν του λείπει η παρέα της.

«Δε μιλάμε από τότε. Δεν ήμουν εγώ αυτός που έκανε τη στραβή, δεν προσπάθησα να μιλήσουμε. Την ώρα που έδωσα την εντολή για το εξώδικο, εκείνη την ώρα σκότωνα 30 χρόνια από τη ζωή μου. Δε μου λείπει η παρέα της, έχω άλλη παρέα», πρόσθεσε μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

gssp1

Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε ότι ο γνωστός συνθέτης είχε ενοχληθεί με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη για τη συναυλία της ερμηνεύτριας στην καρότσα του Δήμου Αθηναίων κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας. Η τραγουδίστρια ερμήνευσε ένα από τα τραγούδια του, δίχως εκείνος να έχει ενημερωθεί γι' αυτό το γεγονός.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

Προτεινόμενα