Η επική φάρσα στην Ανθή Σαλαγκούδη που έγινε viral

Η δημοσιογράφος την «πάτησε»

allyou.news

Δυναμικά ξεκίνησε η σεζόν για την εκπομπή «Πάμε Δανάη». Τόσο η ίδια η παρουσιάστρια, Δανάη Μπάρκα, όσο και οι συμπαρουσιαστές της αλλά και οι δημοσιογράφοι που εργάζονται πίσω από τις κάμερες, έχουν βάλει τον καλύτερο τους εαυτό και το κέφι τους για να ετοιμάσουν μια εκπομπή γεμάτη θετική ενέργεια και πολύ ωραία θέματα, που θα συζητηθούν.

Στις νέες προσθήκες της εκπομπής ανήκουν και οι φάρσες σε διάσημους της ελληνικής σόουμπιζ. Ένα από τα πρόσωπα που την «πάτησαν» για τα καλά είναι και η Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία έπεσε θύμα των δύο δημοσιογράφων του «Πάμε Δανάη» Γιώργου Κρικοριάν και Κωνσταντίνου Μίχου.

Οι δύο δημοσιογράφοι προσποιήθηκαν ότι δεν μπορούν να συνεργαστούν για την πραγματοποίηση της συνέντευξης που είχαν προγραμματίσει με την Ανθή Σαλαγκούδη και έφτασαν μάλιστα, στο σημείο να τσακωθούν μπροστά στα μάτια της.

Στη συνέχεια, ζήτησαν από την Ανθή Σαλαγκούδη να διαλέξει με ποιον από τους δύο θα προχωρήσει τη συνέντευξη και εκείνη, όχι μόνο πίστεψε ότι αυτό το σκηνικό ήταν αληθινό, αλλά εκνευρισμένη τους είπε: «Έρχομαι σε δύσκολη θέση. Είστε επαγγελματίες, χαλαρώστε να τελειώσουμε τη συνέντευξη».

Όταν οι δυο δημοσιογράφοι της εκπομπής άρχισαν να γελούν, της αποκάλυψαν ότι της κάνουν φάρσα την οποία όπως είπαν, «έφαγε αμάσητη», ενώ εκείνη απάντησε: «Δόξα τω Θεώ που είναι πλάκα όμως»!

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

 

 

 

cover photo credits Instagram @anthi__salagoudi

 

 

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares