Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex στο εξώφυλλο του Time magazine με τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους στον κόσμο για το 2021

Η Meghan και ο Harry ανάμεσα στους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους της χρονιάς

Ναταλία Πετρίτη

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex βρέθηκαν στο εξώφυλλο του Time magazine στο τεύχος του με τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους στον κόσμο για το 2021. Η ημέρα που έγινε γνωστό το εξώφυλλο συνέπεσε με τα 37α γενέθλια του Harry.

Η φωτογράφιση για το περιοδικό έγινε στο σπίτι του ζευγαριού στο Montecito της California.

Ταυτόχρονα, σύσσωμη η βασιλική οικογένεια ευχήθηκα στον Harry για τα 37α γενέθλιά του, ποστάροντας τις ευχές της στους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge, στον επίσημο λογαριασμό τους στο Twitter ανέβασαν μια φωτογραφία του με την ευχή «Χρόνια Πολλά Πρίγκιπα Harry!»

Αντίστοιχο ήταν και το μήνυμα της Βασίλισσας στο Twitter, η οποία ανέβασε τέσσερις φωτογραφίες του εγγονού της, η μια εκ των οποίων έδειχνε τον ίδιο με τη σύζυγό του.

Ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Δούκισσα της Κορνουάλλης πόσταραν επίσης τρεις φωτογραφίες στον επίσημο λογαριασμό τους στα κοινωνικά δίκτυα, συμπεριλαμβανομένων δύο φωτογραφιών όπου ο Harry είναι μαζί με τον πατέρα του.

TIME magazine cover featuring Harry and MeghanAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares