Δείτε πρώτοι το τρέιλερ του Nightmare Alley με τους Bradley Cooper, Cate Blanchett και Rooney Mara

Κυκλοφόρησε μόλις, έχει ήδη γίνει viral, με πάνω από 2.000.000 θεάσεις στο youtube

Αγγελική Λάλου

kalampoka_660x200-2

Τέσσερα χρόνια μετά το The Shape of Water, ο Guillermo del Toro επέστρεψε με -σε αυτά τα μάτια- το πιο δελεαστικό του έργο: Το Nightmare Alley, μια προσαρμογή του ουσιαστικού μυθιστορήματος του Γουίλιαμ Λίντσεϊ Γκρέσαμ για τα υπολείμματα της καρναβαλικής ζωής στη μεταπολεμική Αμερική. Και για να ακούσω τον ντελ Τόρο, τίποτα με τη συνηθισμένη υπερφυσική κλίση του.

Όπως λέει στο Vanity Fair, «αυτό δεν έχει υπερφυσικό στοιχείο. Βασίζεται πλήρως σε έναν κόσμο πραγματικότητας. Δεν υπάρχει τίποτα φανταστικό. Είναι μια πολύ διαφορετική ταινία από τη συνηθισμένη μου, αλλά ναι, ο τίτλος και το όνομά μου θα δημιουργούσαν αυτήν την εντύπωση ». Πριν από την κυκλοφορία στις 17 Δεκεμβρίου, έχουμε την πρώτη προεπισκόπηση.

 

Αν η αλλαγή είναι συχνά η πιο αληθινή δοκιμασία ενός σκηνοθέτη, το Nightmare Alley φαίνεται καλά προετοιμασμένο: γυρίστηκε από τον Dan Laustsen και καμαρώνει ένα μάλλον φοβερό καστ-Bradley Cooper, Cate Blanchett, Rooney Mara, Willem Dafoe, David Strathairn, Mary Steenburgen, Richard Jenkins, Tim Μπλέικ Νέλσον - αυτό είναι, στα χαρτιά, ακριβώς με αυτό που θέλουμε τα στούντιο του Χόλιγουντ (ενώ μπορούν ακόμη να υπάρχουν) να χρησιμοποιούν τη σημαντική τους δύναμη.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares