Άρης Σερβετάλης: Αυτός είναι ο λόγος που δεν κάνει πλέον ερωτικές σκηνές!

Όσα δήλωσε για τον Μίκι Ρουρκ

allyou.news

Ο Άρης Σερβετάλης είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους κι… εναλλακτικούς ηθοποιούς του θεάτρου και του κινηματογράφου.
Έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «Είσαι το ταίρι μου» όπου υποδύθηκε τον «Λάζαρο».

Πριν από λίγες εβδομάδες κυκλοφόρησε η νέα ταινία που πρωταγωνιστεί «Ο άνθρωπος του Θεού», η οποία έχει αγαπηθεί από το κοινό.
«Δεν περίμενα όση ανταπόκριση, είναι πολύ ευχάριστο αυτό», είπε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και στη συνέχεια αποκάλυψε για το πώς προσέγγισε τον ρόλο του Αγίου Νεκταρίου: «Έσκυψα πάνω στη μέθοδο και την οποία το έκανε. Το έκανε με ταπείνωση. Ήταν μέτοχος τέτοιων ενεργειών και είχε μία πληρότητα, μία αγάπη για όλους».

Ο Άρης Σερβετάλης ως Άγιος Νεκτάριος
Σε παλαιότερη συνέντευξή του έχει αναφερθεί και στην πίστη του στον Θεό. Αφορμή γι’ αυτή του την στροφή ήταν η συνάντησή του με έναν ιερομόναχο. «Ήταν η παραδοχή ενός ανθρώπου που βρισκόταν στον πάτο. Είχα αποδεχτεί το χάος και χρειαζόμουν βοήθεια. Αισθάνομαι την αίσθηση της ευθύνης που συμμετέχω στα πράγματα».

Ο δημοφιλής ηθοποιός πλέον δεν κάνει ερωτικές σκηνές και εξήγησε ποιος είναι ο λόγος: «Δεν κάνω ερωτικές σκηνές, δεν το αισθάνομαι, δεν μπορώ να το υποστηρίξω. Δε θέλω καν να ξεκινήσω καν από τη διαδικασία του φιλιού, αλλά αυτό είναι κάτι προσωπικό που αισθάνομαι και επειδή το αισθάνομαι, το καταθέτω σε μία νέα συνεργασία».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον Μίκι Ρουρκ: «Ο Μίκι Ρουρκ έχει φοβερό εκτόπισμα, το ένιωθες με το που έμπαινες στο σετ. Έντονη παρουσία και έντονος χαρακτήρας. Είχαμε μία διαλογική δράση».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

ΠηγήAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares