Skip to main content

CELEBS

«Το πιο σκοτεινό μου μυστικό»: Η Uma Thurman μοιράζεται την ιστορία της άμβλωσης που έκανε στην εφηβεία της

Η Uma Thurman σε μια εξομολόγηση για μια δύσκολη απόφαση που κλήθηκε να πάρει στην εφηβεία της



«Το πιο σκοτεινό της μυστικό» μοιράστηκε με το κοινό η Uma Thurman, η οποία σε συνέντευξή της στην Washington αποκάλυψε πως στην εφηβεία της χρειάστηκε να προχωρήσει σε μια άμβλωση.

Η 51χρονη ηθοποιός αποφάσισε να μιλήσει για αυτή την πτυχή της ζωής της ως ένδειξη διαμαρτυρίας στην πρόσφατη ποινικοποίηση των αμβλώσεων στην πολιτεία του Τέξας.

Η Thurman ανέφερε πως στα τελευταία χρόνια της εφηβείας της έκανε έκτρωση, προσπαθώντας να ενδυναμώσει τις γυναίκες και τα νεαρά κορίτσια του Τέξας που θα αισθανθούν απροστάτευτες μπροστά στην απαράδεκτη αυτή αλλαγή του νομικού καθεστώτος γύρω από το ζήτημα των αμβλώσεων.

«Αυτός ο νόμος είναι ακόμη ένα εργαλείο διακρίσεων απέναντι σε όσες γυναίκες είναι οικονομικά αδύναμες. Οι γυναίκες και τα παιδιά ευκατάστατων οικογενειών έχουν όλες τις επιλογές στον κόσμο στη διάθεσή τους και αντιμετωπίζουν μικρό ρίσκο από αυτήν την απόφαση. Ανησυχώ για όσους θα εκμεταλλευτούν τις οικονομικά ασθενέστερες (που θα επιθυμήσουν να κάνουν άμβλωση), και είμαι εξοργισμένη που στερείται στις γυναίκες αυτές το δικαίωμα του να αποφασίσουν να μην γεννήσουν τα παιδιά που περιμένουν εφόσον οι ίδιες κρίνουν ότι δεν μπορούν να τα αναθρέψουν» ανέφερε η δημοφιλής ηθοποιός.

Η Thurman πρόσθεσε επίσης ότι η απόφασή της στην εφηβεία της προέκυψε από το γεγονός ότι ένιωθε πως δεν θα μπορούσε να παρέχει την απαραίτητη στέγη στο παιδί της, ενώ η ίδια αυτή απόφαση της επέτρεψε να κάνει παιδιά όταν εκείνη ήταν έτοιμη και με τον κατάλληλο τρόπο.

Η Thurman είναι μητέρα της Maya και του Levon με τον πρώην σύζυγό της Ethan Hawke. Έχει ακόμη μια κόρη, την Luna, με τον πρώην αρραβωνιαστικό της, Arpad Busson.

«Ήταν μέχρι σήμερα το πιο σκοτεινό μου μυστικό», ανέφερε. «Είμαι 51 ετών και το μοιράζομαι από το σπίτι όπου έχω μεγαλώσει τα τρία μου παιδιά, που είναι το καμάρι και η χαρά μου».

Η Thurman ανέφερε επίσης: «Σε όλα τα κορίτσια και τις γυναίκες του Τέξας που φοβάστε, σε όλες τις γυναίκες που είστε εξοργισμένες για τα δικαιώματά σας που σας αφαιρούνται από το κράτος και σε όλες εσάς που έχετε βρεθεί σε δεινή θέση μόνο και μόνο επειδή διαθέτετε μήτρα, έχετε την προσοχή μου. Να είστε γενναίες. Είστε υπέροχες. Μου θυμίζετε τις κόρες μου».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Τι οφέλη προσφέρει το ρυζόνερο στα μαλλιά σας;

Βάλε τικ σε προστασία, θρέψη, λάμψη, τόνωση και φροντίδα

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας

DO IT YOURSELF

Make up στα ρούχα σου; Δες πώς να μη μείνει λεκές

Μια εύκολη λύση με κάτι που μάλλον έχεις ήδη στο μπάνιο σου