Κώστας Αρζόγλου: «Η μητέρα μου πνίγηκε»

Συγκλονίζει ο ηθοποιός με την εξομολόγησή του

allyou.news

Ο Κώστας Αρζόγλου συγκλόνισε μιλώντας για τον τραγικό θάνατο της μητέρας του στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

αρζογλου

«Η μητέρα μου πνίγηκε. Ήταν η Έλλη Λαμπέτη που μου το ανακοίνωσε, ήμουν σπίτι της και δεν μπορούσα να οδηγήσω για φύγω. Δεν μπαίνω στην θάλασσα από τότε. Φοβάμαι πάρα πολύ τις “τρίπλες” που μπορεί να μου κάνει. Καταλαβαίνεις πόσο μπορεί να αγαπάς κάποιον όταν σου λείψει. Αυτό το έχω καταλάβει και με θανάτους και σε χωρισμό», είπε ο σπουδαίος ηθοποιός.

Όσον αφορά στην επαγγελματική του πορεία, ο «ανυπότακτος», όπως χαρακτηρίζει τον εαυτό του, Κώστας Αρζόγλου, είπε: «Έχω κάνει 17 τηλεοπτικές σειρές και έχω καταφέρει να μη με λένε ποτέ με το όνομα του ρόλου μου. Έγινε ένα διδακτορικό στο πανεπιστήμιο με τίτλο “Από τον Σκαρίμπα στον Μπέκετ”. Έχω βγάλει χρήματα από τη δουλειά μου αλλά όλα έχουν πέσει στο θέατρο. Με έχουν κλέψει όμως πολύ, έχει γίνει ολόκληρο μιούζικαλ, περιοδείες και δεν έχω πάρει δραχμή».

Ο Κώστας Αρζόγλου δήλωσε, επίσης, πως ποτέ κατά τη διάρκεια της καριέρας του δεν κυνήγησε τις ταμπέλες. «Έχω φύγει από θέατρο γιατί το όνομά μου ήταν πάνω από αυτό της Μάγιας Λυμπεροπούλου. Έπρεπε να είναι πιο κάτω» είπε ο ίδιος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

ΠηγήAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares