Skip to main content

CELEBS

Η Μegan Fox και η Kourtney Kardashian ποζάρουν topless με εσώρουχα της Kim

Η Μegan Fox και η Kourtney Kardashian έκαναν μια άκρως αισθησιακή φωτογράφιση, φορώντας εσώρουχα και ποζάροντας με φρούτα 



Η Μegan Fox και η Kourtney Kardashian είναι το νέο δίδυμο που λατρεύουν οι παπαράτσι του Hollywood, ενώ στα πρόσφατα ΜΤV VMAs, οι δύο γυναίκες δεν σταμάτησαν να δημοσιεύουν selfies μαζί με τους συντρόφους τους Travis Barker και Machine Gun Kelly, οι οποίοι είναι επίσης φίλοι.

Τώρα, οι δυο τους έκαναν μια άκρως αισθησιακή φωτογράφιση, φορώντας εσώρουχα και ποζάροντας με φρούτα. Τη φωτογράφιση, που πραγματοποιήθηκε για τις ανάγκες της συλλογής εσωρούχων Skims της Kim Kardshian, κοινοποίησαν και στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram. Αμέσως έγινε πανικός και οι αναρίθμητοι διαδικτυακοί τους φίλοι έψαχναν για... υπογλώσσια.

https://www.instagram.com/p/CUJDKZovley/?utm_source=ig_web_copy_link

Megan Fox: Σταμάτησα να πίνω αλκοόλ μετά τις Χρυσές Σφαίρες του 2009

Η Megan Fox ανέλαβε την ευθύνη για όλα όσα είχε δηλώσει στις Χρυσές Σφαίρες το 2009, και δήλωσε ότι μετάνιωσε, λέγοντας ότι τότε είχε πιει πολύ και για τον λόγο αυτό τώρα δεν πίνει καθόλου αλκοόλ. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η ηθοποιός είπε ότι θυμάται πως εκείνη τη βραδιά καθόταν στο τραπέζι με την Blake Lively και τους Jonas Brothers.

«Υπήρχαν παντού μεγάλα μπουκάλια σαμπάνιας κι εγώ ήπια πολλά ποτήρια», είπε και πρόσθεσε: «Τώρα δεν πίνω καθόλου και ένας λόγος είναι ότι ήμουν επιθετική και είπα ένα σωρό βλακείες, δεν έπρεπε να τα πω όλα αυτά στο κόκκινο χαλί. Νομίζω δημιούργησα πολλά προβλήματα με αυτά που είπα σε εκείνη την εκδήλωση». Και πρόσθεσε: «Δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά ξέρω ότι το έκανα. Μπορείτε να το δείτε αυτό».

https://www.instagram.com/p/CUIW5frpfAX/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CUI7hDehhg_/?utm_source=ig_web_copy_link

Σε απόσπασμα από το κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών του 2009 που μετέδωσε το TMZ, η ηθοποιός είπε μεταξύ άλλων ότι είναι σωσίας του Alan Alda πριν πει: «Είμαι άντρας». «Είμαι τόσο οδυνηρά ανασφαλής. Είμαι στα πρόθυρα εμετού τώρα» είχε δηλώσει στην Giuliana Rancic. «Είμαι τόσο τρομοκρατημένη που είμαι εδώ».

Η Fox είχε ακόμα δηλώσει στην Rancic: «Θέλω πραγματικά το στήθος της [Salma Hayek]», για το οποίο είπε ότι είναι «εκπληκτικό» και «τέλειο», ενώ αναφερόμενη στον τότε σύντροφός της Brian Austin Green, ο οποίος δεν την συνόδευσε στα βραβεία, είπε: «Δεν ήθελε να είναι ο συνοδός μου. Είναι άντρας, έχει εγωισμό. Νομίζω ότι μάλλον ασχολείται με τη μουσική. Δεν νομίζω ότι τον ενδιαφέρει [να παραβρεθεί στα βραβεία]».

Πηγή: www.ethnos.gr

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

Προτεινόμενα

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US