Skip to main content

CELEBS

Johnny Depp: «Είμαι θύμα της cancel culture, είναι πλέον εκτός ελέγχου!»

Όσα είπε στο Φεστιβάλ του Σαν Σεμπάστιαν



Ως θύμα της cancel culture χαρακτήρισε τον εαυτό του ο Johnny Depp.

Ο ηθοποιός που παραβρέθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν στην Ισπανία για να βραβευτεί για τη συνολική του προσφορά στον κινηματογράφο, δήλωσε: «Με το κίνημα #metoo ξέφυγε η κατάσταση. Αν κι αρχικά ξεκίνησε με τις καλύτερες προθέσεις, τα πράγματα έχουν πια ξεφύγει και σας ορκίζομαι, κανείς σας δεν είναι ασφαλής».

Παραμένοντας απογοητευμένος μετά το σκάνδαλο με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard, δήλωσε κατά την παραλαβή του βραβείο του: «Αυτή η cancel culture έχει καταστρέψει πολύ κόσμο, όπως και η βιασύνη μας να κρίνουμε βασισμένοι στον τοξικό αέρα, που εκπνέεται. Είναι πλέον εκτός ελέγχου. Κανείς δεν είναι ασφαλής. Χρειάζεται μόλις μία πρόταση και δεν υπάρχει αντίλογος από εκεί και πέρα. Το χαλί έχει τραβηχτεί. Δεν είμαι μόνο εγώ που του έχει συμβεί αυτό, έχει συμβεί σε πολλούς ανθρώπους. Έχει συμβεί και σε γυναίκες και σε άντρες. Δυστυχώς, από ένα σημείο και μετά, νομίζουν ότι είναι φυσιολογικό όλο αυτό ή ότι φταίνε οι ίδιοι, όταν πραγματικά, δε φταίνε».

Θυμίζουμε ότι μετά τη δικαστική διαμάχη με την καλλονή πρώην σύζυγό του και τους ισχυρισμούς της ότι την κακοποιούσε συστηματικά, το Χόλιγουντ του έκλεισε για τα καλά την πόρτα.

Ο ίδιος έχει αντικρούσει όλες τις κατηγορίες, ενώ στην τελευταία του δίκη, κατάφερε να αποδείξει ότι οι ισχυρισμοί της Amber Heard είχαν ως σκοπό να τον «καταστρέψουν». Επιπλέον, απέδειξε πως τα χρήματα, που διεκδίκησε από την πολύκροτη δίκη το πρώην μοντέλο και νυν ηθοποιός, δε δόθηκαν σε κανέναν φιλανθρωπικό οργανισμό, όπως η ίδια υποστήριζε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department