Skip to main content

CELEBS

Νίκος Κοκλώνης: «Ένιωσα πως αδικήθηκα με την αντιμετώπιση που δέχτηκα»

Αποκάλυψε τον λόγο που αποχώρησε από το Open



Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και τη Σόνια Καζόνι για την αποχώρησή του το περασμένο καλοκαίρι από το Open, τόσο του ίδιου όσο και των τηλεοπτικών παραγωγών που υπογράφει η εταιρεία του.

Ο γνωστός παραγωγός και παρουσιαστής του J2US που κάνει πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου μέσα από τη συχνότητα του Alpha, αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο.

Φωτογραφία από τις καλοκαιρινές διακοπές του Νίκου Κοκλώνη /Φωτογραφία Instagram

«Το Open για μένα ήταν η ομάδα μου. Δεν κοίταξα ποτέ το προσωπικό μου επαγγελματικό συμφέρον, αλλά τη συνολική επιτυχία. Το Open για μένα ήταν ένα στοίχημα. Ήταν ένα “παιδί” το οποίο ήθελα να δω να μεγαλώνει σωστά. Έδωσα το χίλια τα εκατό μου, μέχρι που κάποια στιγμή εισέπραξα αχαριστία κι ένιωσα αδικημένος. Εκεί πάγωσα. Με ένα συγκεκριμένο στέλεχος του Open, και δεν αναφέρομαι ούτε στην ιδιοκτησία ούτε στη διοίκηση, είχα φοβερές κόντρες, μια συνεχή αντίδραση άνευ λόγου», είπε αρχικά ο παραγωγός και παρουσιαστής.

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια: «Αφού, λοιπόν, ανακοίνωσα στην ιδιοκτησία τα προβλήματά μου, αποφάσισα να κλείσει αυτός ο κύκλος. Στο Open ένιωσα πως αδικήθηκα με την αντιμετώπιση που δέχτηκα κι αποφάσισα να αποχωρήσω. Το Open μου έδωσε ευκαιρίες, με βοήθησε να εξελιχθώ ως παρουσιαστής στο κομμάτι των σόου και με τη σειρά μου βοήθησα πολύ σε πολλά διαδικαστικά και παραγωγικά θέματα και χτύπησα πολλά καμπανάκια όταν άρχισαν να εμφανίζονται δυσεπίλυτα προβλήματα».

Νίκος Κοκλώνης Άννα Βίσση

Με την Άννα Βίσση στη σκηνή του J2US /Φωτογραφία Instagram

«Κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, είχα δίκιο σε αυτά που έλεγα τότε. Ήταν δική μου απόφαση να ολοκληρωθεί αυτή η συνεργασία και δε σου κρύβω πως για να περάσω αυτή τη γραμμή το σκέφτηκα πολλές φορές. Έβλεπα το Open σαν οικογένεια. Αυτό που με πληγώνει είναι πως ανταγωνιστικά κανάλια αναγνώρισαν όλη αυτή την προσπάθεια που έκανα και τη συνεισφορά μου στην επιτυχία προγραμμάτων, ενώ το δικό μου το “σπίτι” δεν το αναγνώρισε κι αυτό με πόνεσε διπλά», συμπλήρωσε ο Νίκος Κοκλώνης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Ο Alessandro Michele νέος creative director του οίκου Valentino

Η ανακοίνωση του εμβληματικού οίκου βάζει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν εδώ και καιρό να αναλαμβάνει το τιμόνι του

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»