Skip to main content

CELEBS

Ο Νίκολας Κέιτζ μέθυσε σε εστιατόριο και τον πέταξαν έξω!

Δεν μπορούσε καλά-καλά να βάλει τις παντόφλες του για να φύγει



Κακήν κακώς έδιωξαν τον μεθυσμένο Νίκολας Κέιτζ από γνωστό εστιατόριο του Λας Βέγκας μετά από έντονη λογομαχία που είχε με το προσωπικό λόγω της «απρεπούς» συμπεριφοράς του κατά την παραμονή του εκεί.

cage μεθυσε

AP Images

Αποκλειστικά πλάνα της εφημερίδας «The Sun» δείχνουν τον 57χρονο ηθοποιό του Χόλιγουντ να οδηγείται στην έξοδο του Lawry’s Prime Rib, συνοδεία μέλους του προσωπικού, φορώντας μαύρο T-shirt, λεοπάρ παντελόνι και παντόφλες.

Αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι παραδέχτηκαν πως είχαν αρχικά μπερδέψει τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό, με άστεγο, είπαν στην εφημερίδα ότι ο Κέιτζ έπινε ακριβά ουίσκι και σφηνάκια τεκίλας πριν γίνει επιθετικός.

«Ήταν τόσο μεθυσμένος που μετά βίας μπορούσε να βάλει τις σαγιονάρες του πριν τον βγάλουν έξω. Μας ρώτησε αν θέλαμε να γυρίσουμε μαζί του στο σπίτι του αλλά στην κατάσταση που ήταν δεν το θεωρήσαμε καλή ιδέα. Τελικά τον πήγε σπίτι ένας από τους θαμώνες του εστιατορίου», είπαν χαρακτηριστικά οι μάρτυρες.

Να σημειώσουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κέιτζ «συλλαμβάνεται» μεθυσμένος μπροστά σε κόσμο, καθώς τον Μάρτιο του 2019 είχε γίνει viral ένα βίντεο που τον έδειχνε μεθυσμένο προκαλώντας αναστάτωση σε δικαστήριο του Λας Βέγκας όπου πήγε να υποβάλλει αίτηση για να παντρευτεί την Έρικα Κόικε. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι τέσσερις μέρες μετά τον γάμο αυτό, ο Κέιτζ ζήτησε την ακύρωσή του καθώς ισχυρίστηκε ότι ήταν υπερβολικά μεθυσμένος και δεν είχε συναίσθηση των πράξεων του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα