Skip to main content

CELEBS

Meghan Markle: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση της Lilibet

Στη Νέα Υόρκη μαζί με τον πρίγκιπα Harry



Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση της κόρης τους έκαναν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle!

Στο πλαίσιο της προώθησης των εμβολιασμών σε παγκόσμιο επίπεδο, το ζευγάρι ταξίδεψε από το Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας, όπου αποτελεί τη μόνιμη βάση του, στη Νέα Υόρκη για να παραβρεθεί στη συναυλία Global Citizen Live, που θα πραγματοποιηθεί στο Central Park σήμερα.

Το ζευγάρι κατά την άφιξή του έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, δεδομένου ότι η Meghan Markle μέχρι τώρα βρισκόταν σε άδεια μητρότητας, μετά τη γέννηση της Lilibet, του δεύτερου παιδιού της με τον πρίγκιπα Harry, τον περασμένο Ιούνιο.

Από τότε, ο δούκας του Sussex είχε πραγματοποιήσει κάποιες σόλο εμφανίσεις, όπως όταν παραβρέθηκε στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της μητέρας του, για τα 60α γενέθλιά της, στο Λονδίνο.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle επισκέφθηκαν το One World Observatory στο Wold Trade Center μαζί με τον Δήμαρχο Bill de Blasio, τη σύζυγό του, Chirlane McCray και τον γιο τους, Dante αλλά και την κυβερνήτρια Kathy Hochel. Από την επιλογή των ρούχων τους, συμπεραίνουμε πως αργότερα, το ζευγάρι ίσως επισκεπτόταν επίσης το μνημείο για τα θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου.

Η Meghan επέλεξε να κάνει μια total black εμφάνιση, φορώντας ένα μαύρο ζιβάγκο και ασορτί flare παντελόνι, τα οποία συνδύασε με ένα μαύρο παλτό και μαύρες γόβες.

Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε χαμηλό κότσο, όπως συνηθίζουμε να τη βλέπουμε τα τελευταία χρόνια, ενώ το μακιγιάζ της ήταν ελαφρύ. Στην ίδια λογική, ο πρίγκιπας Harry ήταν ντυμένος με μαύρο κοστούμι, ενώ και οι δύο είχαν μαύρες μάσκες προστασίας κατά του κορωνοϊού.

Πρόκειται, λοιπόν, για το πρώτο κοινό ταξίδι του ζευγαριού που έχει να κάνει με δουλειά, από τη γέννηση της κόρης τους αλλά και από τότε που πήραν την απόφαση να αφήσουν τη βασιλική ζωή στο Λονδίνο. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν μαζί τους έχουν έρθει και τα παιδιά τους ή αν έμειναν πίσω στο σπίτι.

Να σημειωθεί πως την τελευταία φορά που η Meghan Markle είχε επισκεφθεί τη Νέα Υόρκη ήταν στο πλαίσιο του baby shower που της είχαν διοργανώσει οι φίλες της στο penthouse του Mark Hotel πριν από τη γέννηση του Archie, για το οποίο είχε κατακριθεί, καθώς φήμες λένε ότι κόστισε 500.000 δολάρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department