Skip to main content

CELEBS

Russell Brand: Τι θέση πήρε για τη νέα κυβέρνηση της Ελλάδας;

Δες το βίντεο που ανέβασε στο Youtube...



O κωμικός Russell Brand σε ένα βίντεο το οποίο ανέβασε στο Youtube, καλεί ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο να ακολουθήσει την «ελληνική επανάσταση», σχολιάζοντας τη νίκη του Αλέξη Τσίπρα στις εκλογές. 

Ο Brand ούτε λίγο ούτε πολύ ζητά από τους θαυμαστές του να ασκήσουν πίεση για τη δημιουργία ενός βρετανικού κόμματος αντίστοιχου του ΣΥΡΙΖΑ και επαινεί τη στάση του ελληνικού κόμματος απέναντι στην ΕΕ. Παραδέχθηκε ωστόσο ότι δεν ξέρει τι μπορεί να σημαίνει η ακύρωση της χρηματοδότησης στην Ελλάδα από την ΕΕ, εξήρε όμως το θάρρος του ΣΥΡΙΖΑ να «αντιμετωπίσει ένα μεγάλο μεγάλο γραφειοκρατικό διοικητικό όργανο και να πει: Εμείς δεν πληρώνουμε το χρέος».   

Σύμφωνα με την εφημερίδα Independent πάντως, ο Brand άλλαξε μέχρι και τη στάση του απέναντι στην αποχή από τη ψηφοφορία. «Αν είχαμε ένα κόμμα σαν τον ΣΥΡΙΖΑ στη Βρετανία, θα το ψήφιζα», λέει και προσθέτει: «Θα σας παρότρυνα να το ψηφίσετε. Είναι μια ευκαιρία για εμάς να εκφοβίσουμε, να πιέσουμε τις πολιτικές δυνάμεις ώστε να μας εκπροσωπήσουν σωστά». 

Δες το βίντεο του Russell κάνοντας κλικ εδώ.

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department