Skip to main content

CELEBS

Μαρτυρία για Φιλιππίδη: «Ήμουν παρών στο περιστατικό με τη Λένα Δροσάκη» 

Το άγριο σκηνικό με τις φωνές στην παράσταση με τη Δανδουλάκη



Μια νέα μαρτυρία έχετε να επιβεβαιώσει όσα έχει καταγγείλει η Λένα Δροσάκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο Άγγελος Μπούρας, ο γνωστός ηθοποιός που πάντρεψε τη Λένα Δροσάκη και τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις καταγγελίες εις βάρος του, αποκαλύπτοντας ότι υπήρξε στενός του συνεργάτης, αλλά και μάρτυρας στο σκηνικό.

«Γνωρίστηκα με τον Πέτρο Φιλιππίδη και ξεκίνησα μαζί του σαν βοηθός σκηνοθέτη, οπότε ναι τον ξέρω πολύ καλά. Αν με ρωτάτε αν γνώριζα όλα αυτά που έκανε, δεν τα ήξερα και δεν υπήρχε περίπτωση να τα γνωρίζω. Γνώριζα την κακή του συμπεριφορά. Είχα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα πρόσωπο, το οποίο μπορεί να σε κακοποιήσει λεκτικά σε μια πρόβα. Τον είχα δει, ήμουν "παρών". Από εκεί μέχρι να φτάσουμε σε έναν βιασμό, ήταν πολύ μεγάλο το χάσμα», είπε αρχικά.

«Τρελάθηκα, έπαθα σοκ όταν το άκουσα. Είμαι πολύ περήφανος για τη γενναιότητα των κοριτσιών που βγήκαν μπροστά και μίλησαν. Με συγκινεί τρομερά το ότι τα κορίτσια αυτά βρήκαν το κουράγιο να αντιμετωπίσουν τους φόβους τους κατάματα και να είμαστε τώρα όλοι μαζί και να μιλάμε για ισότητα, για σεβασμό, για πράγματα αυτονόητα», δήλωσε ο Άγγελος Μπούρας.

«Η Λένα Δροσάκη δεν κατηγορεί τον Πέτρο Φιλιππίδη για βιασμό αλλά για κακοποιητική συμπεριφορά. Ήμουν "παρών" στο περιστατικό που συνέβη τότε στο θέατρο με την Κάτια Δανδουλάκη. Έγινε ένα πολύ άγριο περιστατικό με φωνές και σηκωθήκαμε και φύγαμε. Φυσικά θα παραβρεθώ στο δικαστήριο αν μου ζητηθεί. Κατέθεσα ήδη στο ΣΕΗ για όσα έγιναν και τα ίδια θα πω και στον εισαγγελέα. Δε θα ήθελα να δω μπροστά μου τον Πέτρο Φιλιππίδη», συμπλήρωσε ο ταλαντούχος ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός