Μαρία Τζομπανάκη: «Από το 1999 έχω φτιάξει το μνήμα μου»

Η δήλωση της ηθοποιού που θα συζητηθεί

allyou.news

kalampoka_660x200-2

Μια ιδιαίτερη αποκάλυψη έκανε το πρωί της Δευτέρας η Μαρία Τζομπανάκη μιλώντας στο Breakfast@Star.

Αναφερόμενη στον ρόλο της και τη μεγάλη επιτυχία της σειράς του Alpha, Σασμός, όπου πρωταγωνιστεί μίλησε για την αγάπη της για την πατρίδα της την Κρήτη, αλλά και το γεγονός ότι έχει ήδη φροντίσει για τον… τάφο της!

Μαρία Τζομπανάκη

«Από το 1999 έχω φτιάξει το μνήμα μου. Έχω οικογενειακό τάφο... Είναι το μόνο σπίτι που ξέρουμε που θα καταλήξουμε, κι εγώ θέλω να είναι εκεί να κοιτάζω τον Ψηλορείτη σε ένα σημείο, στα μέρη της μάνας μου στον Μυλοπόταμο», εξομολογήθηκε η ηθοποιός, συμπληρώνοντας: «Η Κρήτη είναι η αναφορά μου κι εκεί θέλω να αναπαυτεί το σώμα μου».

Ορφέας Αυγουστίδης Μαρία Τζομπανάκη

Η Μαρία Τζομπανάκη στο ίδιο πλάνο με τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη

Πριν από αυτήν τη… μακάβρια αναφορά, η καταξιωμένη ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή της στον Σασμό. «Δεν είχα σκεφτεί την επιστροφή μου στην τηλεόραση. Ακολουθώ τη ροή της ζωής. Αν έλειπα και την έβλεπα αυτήν τη δουλειά θα ‘λεγα "Γιατί να λείπω εγώ;"».

Όσον αφορά στη συνεργασία της με τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη, είπε: «Είναι εξαιρετικά συγκινητικό, είναι σχολείο, είναι δώρο ζωής για εμένα», ενώ στη συνέχεια εξέφρασε το πόσο… χαζογιαγιά είναι, ενώ θέλει να μάθει πράγματα στο εγγονό της!

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares