Για άσκηση σωματικής βίας κατηγορείται ο Tyga από την πρώην σύντροφό του, Camaryn Swanson

Διαβάστε αναλυτικά την σοκαριστική κατηγορία της νεαρής Swanson

Ναταλία Πετρίτη

kalampoka_660x200-2

Για άσκηση σωματικής βίας κατηγορείται ο δημοφιλής rapper Tyga από την πρώην σύντροφό του, Camaryn Swanson. Σύμφωνα με την ίδια, η Swanson πήγε στο σπίτι του Tyga τα ξημερώματα της Δευτέρας, όπου ο rapper της επιτέθηκε σωματικά. Η ίδια σώθηκε από τη μητέρα της, η οποία την παρέλαβε από το σπίτι, αναφέροντας αμέσως το περιστατικό στην αστυνομία από την οποία και εξετάστηκε από ιατροδικαστή που συμπέρανε ότι πράγματι έφερε σημάδια στο σώμα της.

Από την πλευρά του ο Tyga αναφέρει πως η Swanson έφτασε στο σπίτι του παρά τη θέληση του ίδιου και εμφανίστηκε μεθυσμένη και ουρλιάζοντας στην πόρτα του. Ο ίδιος, σύμφωνα με δήλωσή του, μετά από λίγη ώρα την άφησε να περάσει μέσα ώστε να μιλήσουν.

Ο Tyga για την ώρα δεν έχει συλληφθεί, ενώ αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα σε αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει και ο ίδιος.

Η Swanson έχει ήδη αναρτήσει στα κοινωνικά δίκτυα φωτογραφίες της στις οποίες φαίνεται τραυματισμένη, μαζί με μηνύματα στο κινητό της που αποδεικνύουν ότι ο Tyga έστειλε ένα αυτοκίνητο για να την παραλάβει το βράδυ της Δευτέρας.

«Ντρέπομαι πολύ που έπρεπε να καταφύγω σε αυτό, όμως πρέπει να υπερασπιστώ τον εαυτό μου» έγραψε η 22χρονη Swanson σαν σχόλιο μαζί με τις φωτογραφίες.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares