Skip to main content

CELEBS

Φίλιππος - Nina Flohr: Προετοιμάζουν τον θρησκευτικό τους γάμο στην Αθήνα

Πότε θα γίνει ο γάμος του ερωτευμένου ζευγαριού;



Τον περασμένο Δεκέμβριο ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας – Μαρίας, Φίλιππος παντρεύτηκε τη σύντροφό του, Nina Flohr με πολιτικό γάμο.

Ήταν ένας γάμος σε κλειστό οικογενειακό κύκλο όπου το «παρών» έδωσαν ο πατέρας του γαμπρού και της νύφης, αντίστοιχα, οι οποίοι θέλησαν να υπακούσουν τις οδηγίες των αρχών του Ελβετικού κράτους, προκειμένου να προστατευθούν από την πανδημία του κορωνοϊού.


Αρκετούς μήνες αργότερα και συγκεκριμένα τον Μάϊο του 2021 έγινε και το πάρτι του γάμου σε υπερπολυτελή βίλα φίλων του ζευγαριού με ελάχιστους καλεσμένους.


Το ερωτευμένο ζευγάρι ετοιμάζει τον θρησκευτικό του γάμο


Ο Φίλιππος και η κόρη του Ελβετού επιχειρηματία Thomas Flohr, ετοιμάζουν τον θρησκευτικό τους γάμο που όπως όλα δείχνουν θα γίνει το καλοκαίρι στην Ελλάδα.

Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε πως το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί το περασμένο καλοκαίρι στην Ιθάκη, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Λεπτομέρειες για τον θρησκευτικό γάμο του ζευγαριού αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Point de Vue.

Η Φλορ αποκάλυψε πως δεν είχαν τούρτα στον πολιτικό τους γάμο, οπότε ήθελαν αυτή στο πάρτι τους να είναι πολύ ξεχωριστή!

Η Φλορ αποκάλυψε πως δεν είχαν τούρτα στον πολιτικό τους γάμο, οπότε ήθελαν αυτή στο πάρτι τους να είναι πολύ ξεχωριστή!

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με την ίδια πηγή ο γάμος τους θα γίνει στις 23 Οκτωβρίου 2021. Το Μυστήριο θα τελεστεί στη Μητρόπολη Αθηνών, εκεί που είχαν παντρευτεί το 1964 οι γονείς του, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμου.

Πριν την θρησκευτική τελετή θα πραγματοποιηθεί ένα pre-wedding party στη Λίμνη Βουλιαγμένης και οι νεόνυμφοι θα υποδεχτούν αγαπημένα πρόσωπα που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για τον γάμο τους.

Την επόμενη μέρα ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος θα παραθέσει γεύμα στα μέλη των βασιλικών οικογενειών που θα παραβρεθούν στον γάμο, στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου. Σε ό,τι αφορά την λίστα των καλεσμένων μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια

CELEBS

Ευρωεκλογές: Ο Μιχάλης Αεράκης απαντά τι θα γίνει με τον ρόλο στον Σασμό

Το κίνητρο για την υποψηφιότητά του και η στήριξη στον Παπανώτα

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30