Άγγελος Μπράτης: «Ενώ είχα κατάθλιψη έγινα διάσημος σε όλη την Ελλάδα»

Η εξομολόγηση του κριτή του GNTM στο Breakfast@Star 

allyou.news

Μια από τις πιο συγκλονιστικές του συνεντεύξεις έδωσε το πρωί της Τρίτης ο γνωστός σχεδιαστής μόδας και κριτής του GNTM, Άγγελος Μπράτης.

Αφού παραδέχτηκε ότι ο χορός είναι μια από τα πιο μεγάλες του αγάπες, μιλώντας στο Breakfast@Star εξομολογήθηκε ότι πριν το επιτυχημένο πρόγραμμα του STAR, πάλευε με την κατάθλιψη. «Η πρώτη χρονιά στο GNTM ήταν πολύ δύσκολη για εμένα. Ήμουν πάντα ένας άνθρωπος των backstage, δεν είχα εμφανιστεί ποτέ, ήμουν πάντα πολύ διακριτικός. Δεν το ‘χω ξαναπεί, αλλά τώρα που έχω αποδείξει ότι μπορώ να κάνω ό,τι κάνω, γιατί είχε συμπέσει στην πραγματικότητα με ένα total burn out που είχα στα σαράντα μου. Πραγματικά δεν μπορούσα ούτε να διασχίσω τον δρόμο. Κάηκε ο εγκέφαλος… όλα! Ενώ είχα κατάθλιψη και ήμουν με αγωγή, την ίδια στιγμή έγινα διάσημος σε όλη την Ελλάδα κι έπρεπε να το διαχειριστώ, να βλέπω την εικόνα μου στην τηλεόραση και να μη με αναγνωρίζω. Είχα πάρει πάρα πολλά κιλά, δε μιλούσα, δυσκολευόμουν πάρα πολύ… ωστόσο τα κατάφερα και είμαι αυτός που είμαι τώρα, έκανα πολλή δουλειά με τον εαυτό μου», εξομολογήθηκε, συμπληρώνοντας: «Μου έκανε πάρα πολύ καλό, δηλαδή αν δεν είχα αυτό το ταξί να με πάρει να με πάει στο στούντιο, δε θα έβγαινα από το σπίτι μου!».

«Είμαι παρορμητικός και για αυτό βλέπεις διαφορετικές αντιδράσεις. Δεν υπάρχει μετριότητα. Υπάρχει ή το ένα ή το άλλο. Μέση ποτέ», πρόσθεσε σε σχέση με την προσωπικότητά του και τις αντιδράσεις που κατά καιρό έχουν συζητηθεί.

Στη συνέχεια ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε για τη σχέση με τη μητέρα του, που τον έχει στηρίξει σε όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Ο κριτής του GNTM 4 αναφέρθηκε και στον φετινό διαγωνισμό, αναγνωρίζοντας το πολύ υψηλό επίπεδο των μοντέλων.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares