Skip to main content

CELEBS

Jung Ho-yeon: Από τα catwalks και το Next Top Model στο Squid Game

Γνωρίστε την 27χρονη πρωταγωνίστριας της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς



Από την πασαρέλα του Next Top Model, πρωταγωνίστρια σε μια από τις πιο hot τηλεοπτικές σειρές του Netflix έγινε η 27χρονη Jung Ho-yeon, που όλος ο πλανήτης παρακολουθεί στο «Squid Game».

Η ιστορία της 27χρονης καλλονής θυμίζει παραμύθι. Όλα ξεκίνησαν με την ίδια να είναι μάνατζερ του εαυτού της πριν ενηλικιωθεί και μόνη της βρήκε το δρόμο για την εβδομάδα μόδας της Σεούλ, το 2010. Εκεί την εντόπισε το κορυφαίο πρακτορείο μοντέλων της χώρας, το ESteem Models, ενώ το 2013 η δημοτικότητά της εκτοξεύτηκε στα ύψη καθώς συμμετείχε στο Next Top Model της Κορέας.

Αν και στο διαγωνισμό μοντέλων κατέκτησε την τρίτη θέση, η Jung έγινε πρωτοσέλιδο σε όλα τα περιοδικά μόδας, περπάτησε στα ντεφιλέ μεγάλων οίκων μόδας παγκοσμίως και υπέγραψε συμβόλαιο με το διεθνούς φήμης πρακτορείο Elite. Μάλιστα, το 2016 έκανε διεθνές ντεμπούτο στο μόντελινγκ, καθώς πρωταγωνίστησε στην καμπάνια της Louis Vuitton.

 
 
 
 
 
 

A post shared by HoYeon Jung(Chung) (@hoooooyeony)

Η γοητευτική 27χρονη βρέθηκε να πρωταγωνιστεί στο «Squid Game», τη νέα σειρά - φαινόμενο που καθηλώνει εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον πλανήτη και στην Ελλάδα, σχεδόν… κατά τύχη.

Όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό «W Korea», ήταν στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης όταν έλαβε ένα email από την εταιρία παραγωγής της σειράς, που της ζητούσαν να περάσει από audition μέσω video. «Θυμάμαι πώς περνούσα όλες μου τις ώρες, διαβάζοντας το σενάριο. Έκανα διάλειμμα μόνο για φαγητό. Έφτιαξα το video και το έστειλα. Επικοινώνησε μαζί μου ο σκηνοθέτης. Μου ζήτησε να συναντηθούμε εκ του σύνεγγυς. Παράτησα τα πάντα και έφυγα για τη Σεούλ», εξιστόρησε η Yung.

Για να προετοιμαστεί για τον ρόλο, άρχισε να παρακολουθεί πολλά ντοκιμαντέρ μα πρωταγωνιστές λιποτάκτες από τη Βόρειο Κορέα και προσέλαβε δάσκαλο για να την βοηθήσει με την προφορά. «Ομολογώ ότι μελέτησα πάρα πολύ. Κατ" αρχάς κατάφερα να αποδεχθώ το χαρακτήρα χωρίς δυσκολίες, γιατί μου θύμιζε πολύ εμένα. Το 2016 έφυγα από την Κορέα για να διεκδικήσω τη διεθνή καριέρα και πέρασα πάρα πολύ χρόνο μόνη. Το κύριο συναίσθημα που ένιωθα τότε ήταν η μοναξιά. Το αίσθημα της μοναξιάς ενώ προσπαθείς να αντέξεις, να επιβιώσεις και να ζήσεις δεν είναι πολύ διαφορετικό σε όποια συνθήκη κι αν ζεις», ανέφερε στην ίδια συνέντευξη.

Εκτός, βέβαια, από το ταλέντο, την λάμψη, τη σκληρή δουλειά και τη δίψα να καταντήσει το όνειρό της, η Jung είχε ακόμα έναν σύμμαχο: τον εδώ και πέντε σύντροφό της, Lee Dong Hwi, που είναι ηθοποιός.

Με τη συμμετοχή της στη σειρά, οι μετοχές της εκτοξεύτηκαν ακόμα περισσότερο. Οι followers της στο Instagram από 500 χιλιάδες ξεπέρασαν τα 6 εκατομμύρια, ενώ ο οίκος Louis Vuitton ανακοίνωσε πως η 27χρονη star θα είναι η νεότερη Global House Ambassador της μάρκας για τη μόδα, τα ρολόγια και τα κοσμήματα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department