Κρατερός Κατσούλης: Μίλησε πρώτη φορά για το διαζύγιο με την Καραβάτου

Το πρόβλημα υγείας και το… καμπανάκι που χτύπησε!

allyou.news

Το καλοκαίρι συζητήθηκε πολύ με αφορμή το διαζύγιό του από την Κατερίνα Καραβάτου.

Ο λόγος για τον Κρατερό Κατσούλη που μίλησε στην Τίνα Μεσσαροπούλου και το Happy Day για τον χωρισμό του, την τηλεοπτική συνύπαρξη με την πρώην σύζυγό του, αλλά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Ο Κρατερός Κατσούλης άφησε την τηλεόραση για να αφοσιωθεί και πάλι στο θέατρο

«Το ότι κάναμε μαζί τηλεόραση (σ.σ. με την Κατερίνα Καραβάτου) δεν έχει καμία σχέση με το διαζύγιο. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί στους άλλους, είχαμε δικά μας θέματα», είπε αρχικά.

«Δε θεωρώ ότι ήταν μία ατυχής κατάληξη. Με πολλή αγάπη και πολύ σεβασμό ο ένας στον άλλο και κυρίως στα παιδιά και την οικογένειά μας, αποφασίσαμε έναν άλλο τρόπο ζωής. Αυτό είναι υπέροχο. Η προσωπική μου ζωή είναι να ακούω τη σκέψη μου, να ξαναβρώ φίλους και τα παιδιά», συμπλήρωσε ο Κρατερός Κατσούλης.

Τίνα Μεσσαροπούλου Κρατερός Κατσούλης

Η Τίνα Μεσσαροπούλου με τον Κρατερό Κατσούλη

Αναφορικά με το πρόβλημα της υγείας του που τον ταλαιπώρησε πριν από περίπου δύο χρόνια, τόνισε: «Η κατάσταση της υγείας μου ήταν μία τεράστια καμπάνα. Ήταν η αρχή για να συνειδητοποιήσω πως η υγεία μας είναι πάνω από όλα. Από τότε αποφάσισα να κάνω αυτά που θέλω. Έρχεται μία ημέρα που σου λέει "έκανες αυτά που ήθελες;". Είναι ωραίο να αναρωτηθούμε γιατί κάνουμε κάτι άλλο από αυτό που αγαπάμε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares