Skip to main content

CELEBS

Αγριες Μέλισσες Επεισόδια, ο Ακύλας θέλει να σκοτώσει τον Κωνσταντή

Για άλλη μία εβδομάδα συγκλονιστικά γεγονότα έρχονται να ταράξουν τις ζωές των ηρώων στις «Άγριες Μέλισσες» υπό το δικτατορικό καθεστώς που έχει διχάσει το Διαφάνι.



Tην ώρα που ο Δούκας Σεβαστός κρίνεται αθώος από το δικαστήριο με τη βοήθεια του Ακύλα, ο Λάμπρος παραμένει στην εξορία. Ο Ζάχος προσπαθεί να βοηθήσει την Ελένη να συναντήσει τον Λάμπρο στη Λέρο, ενώ ο Νικηφόρος και η Ασημίνα έχουν αρχίσει να κοντράρονται για το διαζύγιο. Η Ζωή συνεχίζει να συναντιέται με τον Κωνσταντή χωρίς να λογαριάσουν πως ο Ακύλας θα μάθει για την ερωτική τους σχέση. Τότε ο ισχυρός και ύπουλος άντρας, σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, αρχίζει να σχεδιάζει πώς θα βγάλει από τη μέση τον εραστή της γυναίκας του.

Για άλλη μια φορά ο Δούκας Σεβαστός έχει την τύχη με το μέρος του. Η δικαστική απόφαση του χαρίζει την ελευθερία του και αυτό προκαλεί την οργή των παιδιών του. Η Μυρσίνη μέσα της πανηγυρίζει που επιστρέφει και πάλι στο σπίτι έχοντας στο πλευρό της τον δυνατό Δούκα. Ο Γαϊτάνης πλευρίζει τον Μπάμπη και τον Προκόπη κάνοντας μία πρόταση η οποία έχει στόχο να εξαγοράσει την ελευθερία τους. Μπορεί ο κουρέας του Διαφανίου και ο γιος του Κυριάκου να θέλουν να επιστρέψουν με μεγάλη λαχτάρα στο Διαφάνι, όμως αποφασίζουν να αρνηθούν την πρόταση του Γαϊτάνη. Από την άλλη, η σχέση της Κορίνας και του Μελέτη περνάει κρίση μετά από τις αποκαλύψεις της Πηνελόπης.

Ο Ακύλας μαθαίνει την αιτία που η κόρη του είναι στεναχωρημένη από τον Μελέτη και αποφασίζει να λογοδοτήσει στον ίδιο ο αρραβωνιαστικός της κόρης του. Τότε ο Μελέτης θα αναγκαστεί να ανοίξει τα χαρτιά του και να ομολογήσει αλήθειες. Την ίδια ώρα ο Ζάχος, ο οποίος έχει έρθει πιο κοντά με την Ελένη και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της, θα της φέρει ένα νέο που θα την κάνει να χαμογελάσει και να νιώσει την ελπίδα πως θα τα καταφέρει. Μάλιστα, ο ίδιος, προσπαθώντας να στηρίξει και να βοηθήσει την Ελένη να επικοινωνήσει με τον Λάμπρο, αποφασίζει να κάνει τα πάντα ώστε το ζευγάρι να βρεθεί για λίγο μαζί.

Οι δυσκολίες και τα εμπόδια είναι πολλά, αφού πίσω απ’ όλη αυτή τη σκευωρία κρύβεται ο Ακύλας. Ο ύπουλος άντρας που θέλει να κάνει κόλαση τη ζωή της Ελένης και του Λάμπρου δημιουργεί ένα ψεύτικο τέχνασμα που θα φέρει αντιμέτωπο τον Ζάχο με τον Λάμπρο. Η Ελένη, όμως, για άλλη μια φορά αποκτά ένα σύμμαχο που θα τη βοηθήσει να ξεκαθαρίσει την υπόθεση του Λάμπρου και να τον σώσει από την εξορία. Ο Λευτέρης, ο γιος του Ακύλα, ο οποίος γνωρίζει το χαρακτήρα του πατέρα του και είναι αντίθετος σε ό,τι κάνει, αποφασίζει να βοηθήσει τις αδελφές Σταμίρη και τους μεταφέρει όλες τις πληροφορίες που θα τις βοηθήσουν ξεμπλέξουν από το σατανικό σχέδιο εξόντωσής τους από τον πατέρα τους, με πρώτη την Ελένη. Το ταξίδι για τη Λέρο είναι γεγονός.

Μετά την εξομολόγηση που κάνει ο Πέτρος στην Ασημίνα για τα αισθήματα που έχει για κείνη, η ίδια αποφασίζει πως θέλει να είναι μαζί του και να προχωρήσει τη ζωή της. Το επόμενο βήμα είναι να να βγει το διαζύγιό της. Το μόνο που ενώνει πλέον την Ασημίνα με τον Νικηφόρο είναι ο Σέργιος. Η ίδια είναι ερωτευμένη με τον Πέτρο και η σχέση τους θα γίνεται ολοένα και πιο δυνατή, μιας και ο κοινός αγώνας κατά της Χούντας θα τους ενώσει πιο πολύ.

Η μέρα που τα χαρτιά του διαζυγίου βγαίνουν φτάνει και ο Νικηφόρος με την Ασημίνα είναι έτοιμοι να υπογράψουν. Όμως, ένα ξαφνικό γεγονός ανατρέπει τα πάντα και η πρώτη κόντρα ανάμεσά τους δεν αργεί να ξεσπάσει. Ο Νικηφόρος, ο οποίος έχει ακόμα αισθήματα για τη γυναίκα του, μαθαίνει για τη σχέση της με τον Πέτρο και γίνεται έξαλλος μαζί της. Οι κόντρες για το ζευγάρι θα είναι Πολλές μέχρι να φτάσουν να υπογράψουν για το διαζύγιο.

Παράλληλα, ακόμη ένα ζευγάρι περνάει μεγάλη κρίση στο Διαφάνι. Η Ουρανία και ο Κυριάκος είναι ένα βήμα πριν τινάξουν το γάμο τους στον αέρα. Η Ουρανία θέλει να βοηθήσει τον Σαραντόπουλο στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και συναντιέται μαζί του. Οι δυο τους έχουν έρθει πάλι πολύ κοντά και η γοητεία του Άλκη έχει αρχίσει και επηρεάζει επικίνδυνα την Ουρανία.

Η Μυρσίνη δίνει τελεσίγραφο στην Αντιγόνη ενώ ο Δούκας στρέφεται στην Αγορίτσα μήπως μάθει κάτι περισσότερο για το παρελθόν του πατέρα του. Η Αντιγόνη φαίνεται να γνωρίζει περισσότερα για το παρελθόν του Δούκα και της οικογένειάς του απ’ όσα δείχνει. Οι αποκαλύψεις της έχουν αναστατώσει όλη την οικογένεια Σεβαστού. Την ίδια στιγμή, η εξαφάνιση του Κωνσταντή ανησυχεί τον Νικηφόρο και την Πηνελόπη, ενώ ο Μελέτης αναγκάζεται να τον βοηθήσει και όλα δείχνουν πως τα δύο ξαδέρφια δεν έχουν ξεχάσει την αγάπη που τους δένει.

Ο Κυριάκος είναι ευγνώμων απέναντι στον Ακύλα για τη βοήθεια που του πρόσφερε φέρνοντας πίσω το γιο του. Από την άλλη, όμως, τα καμώματα της Αιμιλίας στο σχολείο δεν τον αφήνουν να δείξει την καλή συμπεριφορά που θέλει. Την ίδια ώρα ο Λάμπρος διστάζει να εμπιστευτεί τον Βαρουξή, ο Οποίος επιμένει να μάθει τι συνέβη στην καλύβα. Η ζωή στην εξορία για τον Λάμπρο θα γίνει και πάλι εφιαλτική και η μέρα που θα επιστρέψει στο Διαφάνι θα αργήσει να έρθει.

Η Ζωή δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Κωνσταντή. Είναι ο άντρας που την έκανε να νιώσει γυναίκα ερωτικά, κάτι που ο Ακύλας δεν κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια στο γάμο τους. Η Ζωή είναι ερωτευμένη μαζί του και δεν τον βλέπει απλώς ως εραστή. Για εκείνη ο Κωνσταντής είναι ο άνθρωπος που θέλει να την κρατάει συνέχεια στην αγκαλιά του. Για τον Κωνσταντή δεν ισχύει το ίδιο. Εκείνος μία γυναίκα αγάπησε και αυτή δεν είναι άλλη από τη Δρόσω, την οποία έχει θάψει βαθιά στην καρδιά του γιατί δεν μπορεί να είναι μαζί της. Καμία δεν μπορεί να πάρει τη θέση της. Άλλωστε, αυτός είναι και ο λόγος που έγινε αλκοολικός.

Όταν η Ζωή όμως πηγαίνει σπίτι του Κωνσταντή, του εξομολογείται τα πάντα για τον Ακύλα και του λέει πως αυτή τον κατέδωσε στην αστυνομία. Ο Κωνσταντής μετά από αυτή την αποκάλυψη αρχίζει να βλέπει με άλλο μάτι τη Ζωή. Ως γυναίκα του αρέσει αλλά δεν έχει αισθήματα για κείνη. Η παράνομη ερωτική τους σχέση θα συνεχιστεί, αλλά με απρόοπτες και επικίνδυνες εξελίξεις. Η Κορίνα, που δεν έχει καθόλου καλή σχέση με τη μητέρα της, καταλαβαίνει πως έχει εραστή και το ομολογεί στον πατέρα της. Τότε ο Ακύλας αρχίζει την Παρακολούθηση προκειμένου να βεβαιωθεί πως η γυναίκα του έχει παράλληλη ερωτική σχέση. Όταν το ανακαλύπτει, η ζωή του Κωνσταντή μετράει αντίστροφα. Ο Ακύλας θέλει να τον βγάλει από τη μέση με τον πιο σκληρό τρόπο.

 

The post appeared first on .

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

CELEBS

Δήμητρα Ματσούκα - Πέτρος Κόκκαλης: Απόδραση στα Ιωάννινα για το ζευγάρι

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram η ηθοποιός

CELEBS

Μάρα Δαρμουσλή: «Πέρασα διατροφική διαταραχή, είναι ψυχιατρικό νόσημα»

Το σεξιστικό σχόλιο που δέχτηκε για τον θηλασμό

Προτεινόμενα

ΒΙΒΛΙΟ

«Όλοι οι ενήλικες ήταν κάποτε παιδιά ... αλλά λίγοι από αυτούς το θυμούνται» Μικρός Πρίγκιπας

Γιορτάζουμε τα 81 χρόνια από την πρώτη έκδοση του Μικρού Πρίγκιπα του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου