Δείτε το εκρηκτικό video για το νέο κομμάτι των Måneskin με τίτλο “MAMMAMIA”

Οι λαμπεροί νικητές της Eurovision δολοφονούν τον hot frontman τους σε ένα πάρτι, στο εκρηκτικό video για το νέο τους single

Ναταλία Πετρίτη

Το εκρηκτικό video για το νέο τους κομμάτι με τίτλο “MAMMAMIA” μοιράστηκαν οι περσινοί νικητές της Eurovision, Måneskin.

Το κομμάτι κυκλοφόρησε νωρίτερα μέσα στο μήνα και πλέον οι fans του συγκροτήματος έχουν στη διάθεσή τους και το συνοδευτικό visual, στο οποίο παρακολουθούμε τα τρία μέλη των Måneskin να σχεδιάζουν τη δολοφονία του καυτού τους frontman, Damiano David, κατά τη διάρκεια ενός πάρτι. Το video συνοδεύεται από προειδοποίηση για άτομα που πάσχουν από επιληψία.

Μιλώντας σε μια συνέντευξη τύπου με αφορμή την κυκλοφορία του, ο David ανέφερε ότι το single προέκυψε μόλις σε λίγες ώρες, γι’ αυτό και ήταν σίγουρος από την αρχή ότι θα γίνει μια μεγάλη επιτυχία.

Η μπασίστρια του συγκροτήματος, Victoria de Angelis, συνέχισε λέγοντας: «Είναι ένα χαζό, ανεπιτήδευτο κομμάτι και κάτι που δεν έχουμε ξανακάνει στο παρελθόν. Μας βγήκε εντελώς αβίαστα και προσπαθήσαμε να περάσουμε καλά και να το απολαύσουμε όσο το γράφαμε και γυρνούσαμε το video».

Δείτε το video εδώ:About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares