Skip to main content

CELEBS

Mariah Carey: Γιατί της έκανε μήνυση η πρώην νταντά των παιδιών της;

Mariah μας απογοήτευσες!



H κυρία Simonette Da Costa δούλεψε ως νταντά των παιδιών της Mariah Carey και του Nick Cannon, των διδύμων Moroccan και Monroe, από τον Οκτώβρη του 2013 ως τον Ιανουάριο του 2014,όταν και απολύθηκε λόγω... υπερβολικού ζήλου. 

Στην μήνυση που κατέθεσε εναντίων των πρώην εργοδοτών της, η Da Costa αποκαλύπτει πως δούλευε ασταμάτητα 100 ώρες την εβδομάδα χωρίς να πληρώνεται υπερωρίες, πως υπήρξαν μέρες που δεν προλάβαινε να κοιμηθεί, να φάει και να κάνει διάλειμμα, ενώ η διάσημη τραγουδίστρια την καλούσε ανά πάσα ώρα και στιγμή, χωρίς να υπάρχει καν σημαντικός λόγος.

Όσο για την απόλυση; Η κοπέλα δεν απολύθηκε γιατί δεν έκανε καλά τη δουλειά της, αλλά το ακριβώς αντίθετο: απολύθηκε γιατί έδειχνε παραπάνω αφοσίωση στα παιδιά, απ' ότι ήθελε η Mariah.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι η διάσημη τραγουδίστρια είχε εξηγήσει σε παλαιότερη συνέντευξη της πως:«Δυστυχώς πρέπει να έχω νταντάδες για τα παιδιά και αναγκάζομαι κάθε λίγο και λιγάκι να τις απολύω. Μισώ που το κάνω αυτό, αλλά δεν θέλω να μένουν πολύ με τα παιδιά και να δένονται μαζί τους, ώστε να γίνονται για εκείνα πιο σημαντικές από εμένα».

Όπως και να ΄χει ο λόγος που η Simonette κατέθεσε μήνυση εναντίον της δεν ήταν η απόφαση να την απολύσει αλλά το γεγονός ότι αρνήθηκε να της δώσει αποζημίωση! Το πόσο που διεκδικεί δεν έχει γίνει γνωστό, πάντως φανταζόμαστε ένα μεγάλο νούμερο αν κρίνουμε από το γεγονός ότι ο μισθός της κάθε μήνα έφτανε τα 7.000 δολάρια. 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Μαρίνα Βερνίκου: Οι λαμπερές παρουσίες στη φιλανθρωπική της δημοπρασία!

Τα εγκαίνια της 6ης φιλανθρωπικής δημοπρασίας έργων τέχνης της Creaid

CELEBS

Διονύσης Παπανδρέου: Το βιογραφικό και το Instagram του νεαρού ηθοποιού

Η ηλικία, το ύψος και η καταγωγή του «Φίλιππου» από τη Γη της Ελιάς

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

VIRAL

The Sympathizer: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς με τον Robert Downey Jr.

Η νέα σειρά από τον σκηνοθέτη του «Oldboy» και «The Handmaiden» είναι ένα καταιγιστικό κατασκοπευτικό θρίλερ με φόντο το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ.

ΣΙΝΕΜΑ

Φεστιβάλ Σύγχρονου Σουηδικού Κινηματογράφου στο Studio New Star Art Cinema

H New Star διοργανώνει μία σειρά προβολών, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σουηδίας.