Βγήκε από την εντατική ο Ανδρέας Μικρούτσικος - Οι πρώτες δηλώσεις του

Παραμένει στον Ευαγγελισμό ο παρουσιαστής

allyou.news

Τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή Super Κατερίνα έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωί της Παρασκευής.

Ο παρουσιαστής βγήκε πριν από λίγες ώρες από την εντατική και πλέον βρίσκεται σε δωμάτιο του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, όπου και νοσηλεύεται με την υποστήριξη οξυγόνου.

Η Κατερίνα Καινούργιου μιλούσε για Ανδρέα Μικρούτσικο με τους συνεργάτες της όταν ο γνωστός παρουσιαστής παρενέβη τηλεφωνικά.

«Τα ‘χω σπάσει όλα τα κοντέρ στο τι έχω πάθει! Παιδιά, καλημέρα. Είστε ωραίοι, είστε πάρα πολύ ωραίοι, δηλαδή σας βλέπω τώρα και οξυγονώνονται τα πνευμόνια μου. Η εμφάνιση σου, Κατερίνα, μπορεί να με στείλει στην εντατική» τόνισε με χιούμορ.

«Θα έπρεπε να είσαι πιο προσεκτικά ντυμένη. Ένας άνθρωπος τον οποίο τον διασωλήνωσαν για μια ημέρα, έκατσε στην εντατική δυο μέρες και βγαίνει δεν μπορεί να βλέπει την Κατερίνα Καινούργιου μπροστά του», συμπλήρωσε.

Όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας του ανέφερε ότι είναι καλύτερα «Βεβαίως κι άλλες φορές ήμουν καλύτερα, αλλά υποτροπίαζε το πράγμα. Εννοείται, όμως, πως κάθε φορά κάτι βρίσκουμε και πάμε να το τελειώνουμε» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.

«Μπορεί να είμαι τώρα λίγο περίεργα έχοντας μπροστά μου μάσκα, αλλά εγώ νιώθω δυνατός. Νομίζω δηλαδή ότι θα τα καταφέρω με τη βοήθεια των γιατρών και τη βοήθεια του νοσοκομείου», πρόσθεσε λίγο πριν χαιρετήσει τους συντελεστές της εκπομπής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares