Skip to main content

CELEBS

Η Reese Witherspoon και ο Ryan Phillippe γιόρτασαν μαζί τα 18α γενέθλια του γιου τους Deacon

Σε μια σπάνια κοινή εμφάνιση, αφού οι δύο γονείς έχουν χωρίσει από το 2006



Ο Deacon Phillippe μεγάλωσε! Και οι δύο του γονείς, η Reese Witherspoon και ο Ryan Phillippe μοιράστηκαν τρυφερές αναρτήσεις και νοσταλγικά αφιερώματα στο Instagram με τον γιο τους προς τιμήν των 18ων γενεθλίων του το Σάββατο. Σε μια γλυκιά φωτογραφία που μοιράζεται ο ηθοποιός, πόζαρε μαζί με τον Deacon και την πρώην συζυγό του για να γιορτάσουν την περίσταση.

«Ευτυχισμένα 18α γενέθλια για το πανέμορφο, έξυπνο, ταλαντούχο και στοργικό γιο», έγραψε ο Ryan. «Είσαι ένα αληθινό φως σε αυτόν τον κόσμο και είσαι τόσο αγαπητός από όλους όσους σε γνωρίζουν. Είμαστε τυχεροί να είμαστε η μαμά και ο μπαμπάς σας. Σ' αγαπώ, κουτάβι ..»

https://www.instagram.com/p/CVYkUXMPYyH/?utm_source=ig_embed

Ο Deacon ανταπέδωσε την αγάπη προς τον πατέρα του, σχολιάζοντας, «Σε ευχαριστώ μπαμπά! Σ 'αγαπώ». Η Witerspoon πρόσθεσε, «τόσο υπερήφανοι για το αγόρι μας ... εννοώ τον ενήλικο γιο μας!».

Παράλληλα, η Witerspoon δημοσίευσε μια σειρά από στιγμιότυπα του γιου της, που ασχολείται με τη μουσική, οι φωτό είναι από όλη τη διάρκεια των ετών της ζωής του, συμπεριλαμβανομένου μιας φωτό όπου εκείνη ετοιμάζεται να φυσήξει τα κεριά στο κέικ γενεθλίων του.

https://www.instagram.com/p/CVYC9UjF1r8/

«Πώς συνέβη αυτό;! @Deaconphillippe είναι 18 ;!" Μετρούσε τις φωτογραφίες. "Μια μέρα συναλλάσσονταν κάρτες Pokémon, τραγουδώντας τραγούδια του Bruno Mars, και παίζει αμερικανικό πολεμιστή Ninja στην πίσω αυλή. Την επόμενη μέρα, είναι ψηλότερος από μένα, και ψήνει τις μπριζόλες στη σχάρα για όλη την οικογένεια και κάνοντας τη δική του μουσική με τους καλύτερους φίλους του. Η καρδιά μου εκρήγνυται με υπερηφάνεια για τον νεαρό άνδρα που γίνεσαι. Happy 18ο Deacon Birthday! Σ 'αγαπώ ως στο φεγγάρι και από τον ήλιο και όλα τα αστέρια πιο μακριά ✨ ?❤️?».

 https://www.instagram.com/p/CVZVDFWLPcI/

Ο Deacon σχολίασε επίσης, «Σ 'αγαπώ μαμά !!»

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.