Skip to main content

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου: Είχα ψυχολογικά θέματα που με έκαναν να μην είμαι ευτυχισμένη

Η εξομολόγηση ψυχής της ηθοποιού στην Ελένη Μενεγάκη



Η Αθηνά Οικονομάκου θεωρείται μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της.

Η ηθοποιός – επιχειρηματίας έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τον Φίλιππο Μιχόπουλο με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον Μάξιμο και τη Σιέννα.

«Αυτό που ζω είναι παραπάνω από που ονειρευόμουν να ζήσω ποτέ. Τα επαγγελματικά μου ήρθαν πολύ καλά από την αρχή. Πάλεψα πολύ και κατάφερα να το κρατήσω. Στο προσωπικό κομμάτι έχω πασχίσει πάρα πολύ για να τα καταφέρω, να έχω την οικογένειά μου σε αυτή την ηλικία και να νιώθω πλέον ότι δεν τρέχω να προλάβω. Νιώθω γαλήνη και ηρεμία και απολαμβάνω αυτά που έχω κατακτήσει. Δουλεύω για εμένα, δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν», είπε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου στην εκπομπή «Ελένη» και την Ελένη Μενεγάκη.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως στο παρελθόν πάθαινε κρίσεις άγχους και αυτό το γεγονός την οδήγησε να ζητήσει βοήθεια από ψυχοθεραπευτή.

«Νιώθω καλά με εμένα, αλλά αυτός είναι ένας δρόμος που θέλει δουλειά και μετά από χρόνια ψυχοθεραπείας. Πολλοί λένε ότι για να ζητήσεις βοήθεια πρέπει να έχεις κάτι πάρα πολύ σοβαρό, να είσαι τρελός. Είχα πολλά ψυχολογικά θέματα που με έκαναν να μην είμαι ευτυχισμένη, να μην είμαι ικανοποιημένη με τίποτα. Κανένας δεν καταλαβαίνει τι μπορεί να σου προσφέρει μια ψυχοθεραπεία. Εγώ δεν είχα νιώσει ότι το χρειάζομαι, πιέστηκα με τη δουλειά, έπαθα κρίσεις άγχους και έλεγα τι παθαίνω, δε με αναγνώριζα. Εκεί υπήρχε ένας φίλος που έκανε ψυχοθεραπεία και πήγα στη γυναίκα που πήγαινε. Ξεκινάς με έναν ψυχοθεραπευτή που να εμπιστεύεσαι ο οποίος θα σε καθοδηγήσει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department