Skip to main content

CELEBS

Παναγιώτης Μπουγιούρης: Συμμετέχει σε ταινία με τον Ορέστη Τσανγκ

Τι απάντησε στο ενδεχόμενο να γίνει μπαμπάς;



Είχαμε καιρό να τον δούμε αφού για αρκετούς μήνες έλειπε στο Ιράν για γυρίσματα.

Το πρωί της Τρίτης, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης βρέθηκε στο Breakfast@Star όπου μοιράστηκε με την Ελίνα και τον Γιώργο λεπτομέρειες για τα νέα του επαγγελματικά βήματα, αλλά και την προσωπική του ζωή.

Ο δημοφιλής ηθοποιός συμμετείχε στη σειρά Σαλμάν Φαρσί η οποία αφορά στην εποχή του Βυζαντίου και είναι η ακριβότερη παραγωγή που έχει γίνει ποτέ για την ιρανική τηλεόραση.

Παναγιώτης Μπουγιούρης Breakfast@Star

Όπως αποκάλυψε ο ρόλος του, για τον οποίον κυριολεκτικά μεταμορφώθηκε, είναι ιδιαίτερα σημαντικός αφού υποδύεται τον αυτοκράτορα Νικηφόρο Α".

Στη συνέχεια έκανε γνωστό ότι σύντομα θα πρωταγωνιστήσει σε μια ελληνό-κινεζική παραγωγή, μια ιδέα του Ορέστη Τσανγκ, που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο Survivor. Μάλιστα, σύμφωνα με το σενάριο ο Παναγιώτης Μπουγιούρης θα υποδύεται τον πατέρα του Ορέστη Τσανγκ, ενώ τον μεγάλο του έρωτα υποδύεται η Κωνσταντίνα Κομμάτα.

Παναγιώτης Μπουγιούρης

Ο ηθοποιός μίλησε και για το ενδεχόμενο του να κάνει σύντομα οικογένεια, να κάνει το δικό του αφού πρόσφατα έγινε νονός. Όπως δήλωσε προς το παρόν τον ενδιαφέρει η δουλειά του. «Ο έρωτας πρέπει να έρχεται σαν μια έκπληξη στη ζωή», δήλωσε για την προσωπική του ζωή.

Κλείνοντας αποκάλυψε ότι δεν ασχολείται ιδιαίτερα με τα social media, ενώ θεωρεί ότι τα ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι του έχουν φερθεί πολύ καλά όλο αυτό το διάστημα που έγινε γνωστός.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Προτεινόμενα