Skip to main content

CELEBS

GNTM 4 Βασίλης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την οικειοθελή αποχώρησή του

«Η ψυχική μας υγεία είναι πάνω απ’ όλα»



Μια απρόσμενη εξέλιξη είχαμε στο επεισόδιο του GNTM 4 που είδαμε το βράδυ της Τρίτης.

Ο Βασίλης Παρωτίδης, το 19χρονο μοντέλο που συζητήθηκε πολύ, αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς, αφού το τελευταίο διάστημα ένιωθε πιεσμένος στο σπίτι.

«Μόλις έχω βγει από το σπίτι του GNTM έχω αποχωρήσει οικειοθελώς, ήταν μια απόφαση που θα σας φανεί περίεργη αλλά γενικότερα την τελευταία εβδομάδα ήμουν αρκετά πιεσμένος και θεωρούσα ότι αυτό μπορούσε να με επηρεάσει στα σετ και στην απόδοση μου που δεν το θέλω σε καμία περίπτωση γιατί το modelling είναι κάτι που με ολοκληρώνει σαν άνθρωπο, με γεμίζει κι αυτός ήταν κι ο λόγος που ήρθα στο GNTM. Έχω μια αξιόλογη πορεία που αποφασίζω συνειδητά να λάβει τέλος εδώ, γεμάτος εμπειρίες, γεμάτος από όλο αυτό το κλίμα που μου άρεσε και τίποτα δε σταματάει εδώ», δήλωσε ο Βασίλης για την αποχώρησή του.

 Βασίλης Παρωτίδης

Το βίντεο που έστειλε ο Βασίλης Παρωτίδης στους συμπαίκτες του

Λίγη ώρα μετά την προβολή του επεισοδίου, το επίδοξο μοντέλο που για πολλούς θύμιζε τον Ηρακλή Τσουζίνοβ, τον νικητή του GNTM 3, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Μια πολύ δυνατή εμπειρία με έντονα συναισθήματα φτάνει μέχρι εδώ για εμένα. Τα έζησα όλα στο φουλ! Ενθουσιασμό, χαρές, επιτυχίες, λύπες, πίεση, άγχος κι αλλά πολλά που δεν τα χωράει ένα ποστ ή ένα στορυ. Είμαι ευγνώμων για τους ανθρώπους που γνώρισα εκεί, για αυτούς που με στήριξαν σε όλη την πορεία και με στηρίζουν ακόμα. Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ σε όλους τους δικούς μου ανθρώπους που ήταν δίπλα μου σε οοολο αυτό το πρότζεκτ με την αγάπη τους κι την αμερόληπτη πίστη τους σε εμένα since day one, ακόμα και σε στιγμές που ούτε ο ίδιος δεν πίστευα στον εαυτό μου. Και φυσικά ένα θερμό ευχαριστώ στην παραγωγή του GNTM που μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία, στον coach (@yiorgoskaravas_official ) και στους κριτές (@genevievevv @ismini_mini @angelosbratis @skoulos ) για τη βοήθεια κι τις συμβουλές που μου παρείχαν! Τέλος, όλοι εσείς που με στηρίζετε και με καταλαβαίνετε να ξέρετε πως εκτιμω απεριόριστα όλη αυτή την υποστήριξη και είμαι υπερβολικά χαρούμενος για όλα τα όμορφα μηνύματα που μου στέλνετε. Δε θα πω αλλά εδώ. Η ψυχική μας υγεία είναι πάνω απ όλα, αυτό είναι αυτονόητο! Δεν τελείωσε τιποτα τώρα. Τα καλύτερα έρχονται και είναι ποοολλαα. We just started! Stay positive», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Βασίλης.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.