Skip to main content

CELEBS

Ανδρέας Μπάρκουλης: Κόντρα ανάμεσα στην κόρη του και την σύζυγό του, Μαίρη

Για ποιο λόγο είναι στα μαχαίρια οι δύο γυναίκες



Στα μαχαίρια είναι η κόρη του Αντρέα Μπάρκουλη, Βίκυ, με την τελευταία σύζυγο του ηθοποιού Μαίρη Μπάρκουλη.

Η Βίκυ Μπάρκουλη, κόρη του αείμνηστου ηθοποιού, εξαπέλυσε τα βέλη της σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Espresso εναντίον της Μαίρης Μπάρκουλη λέγοντας τα εξής «Δόθηκε βήμα στη σύζυγο του πατέρα μου να μιλήσει δημόσια για την ίδια, για τον γιο της Νίκο και για τον πατέρα μου. Ως εδώ καλά.

Δεν μπορεί όμως να λέει διάφορα ψέματα και να θίγει τρίτα άτομα. Είναι ψέμα ότι στο γηροκομείο με τον πατέρα μου ήταν μόνη της, γιατί ήμασταν πολλοί δίπλα στον πατέρα μου. Επίσης, είπε ότι κάθισε η ίδια στην Πάρο να δουλέψει για να ξεχρεώσει τον προηγούμενο γάμο που είχε ο πατέρας μου.

Στην Πάρο κάθισε η τέταρτη σύζυγος του πατέρα μου, η Φωτεινή Αναστασίου, για να ξεχρεώσει τα χρέη που είχε αφήσει ο πατέρας μου. Άρα διαστρέβλωσε την πραγματικότητα».

«Ας σταματήσουν όλοι να καπηλεύονται το όνομα του πατέρα μου».

«Η Μαρία έχει κάνει ένα λάθος: Νομίζει ότι ο πατέρας μου γεννήθηκε την ημέρα που γνώρισε εκείνη. Ο πατέρας μου όμως έχει ένα παρελθόν. Καλό ή κακό, όπως το πάρει ο καθένας, μια και υπήρξε πρώτο όνομα και δημόσιο πρόσωπο.

Ας σταματήσουν όλοι να καπηλεύονται το όνομα του πατέρα μου. Ο πατέρας μου έχει φύγει από τη ζωή. Ο Ανδρέας Μπάρκουλης ήταν ένας λαμπρός ηθοποιός και ήταν ο πατέρας μου! Τελεία και παύλα! Ας τον αφήσουν να ησυχάσει!», δήλωσε η Βίκυ Μπάρκουλη στην συνέντευξη της.

Σπίθα που άναψε το καντήλι για να ξεσπάσει κόντρα μεταξύ των δύο γυναικών στάθηκε η αντιπαράθεση που έχουν ο Νίκος Μουρατίδης με την Μαίρη Μπάρκουλη.

Ο Νίκος Μουρατίδης σε ερώτηση του σε συνέντευξη που έδωσε στο MEGA και στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» σχετικά με το θέμα δήλωσε «Με παίρνουν να διαμαρτυρηθούν για κάτι που έγραψα στο blog μου, μου έχουν στείλει εξώδικα, με έχουν βρίσει. Η σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη με πήρε και με έβρισε, με έκανε σκουπίδι, επειδή έγραψα ότι δεν είχε πολύ το μυαλό του στη δουλειά.

Βέβαια έχω ζητήσει συγγνώμη και σε 1-2 περιπτώσεις, έχω κατεβάσει τα άρθρα μου γιατί με απείλησαν με μηνύσεις».

Η Μαίρη Μπάρκουλη έδωσε την δική της απάντηση σε όλα αυτά μέσω της εκπομπής Super Katerina δηλώνοντας «Είμαι πάρα πολύ περήφανη που αναφέρθηκε σε μένα και ότι τον πείραξαν οι δικές μου οι βρισιές. Νιώθω πάρα πολύ όμορφα με τον εαυτό μου και νιώθω ότι επιτέλους βρέθηκε ένας άνθρωπος να τον βάλει στη θέση του ύστερα από αυτά που γράφει.

Έγραψε ότι ο Ανδρέας Μπάρκουλης είχε πεθάνει και λέγαμε ότι είναι ζωντανός. Είπε ότι ήταν ατάλαντος και ότι γύρισε ταινίες μόνο και μόνο γιατί ήταν ωραίος. Για μένα έχει το δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει, με αφήνει εντελώς αδιάφορη, αλλά για τον σύζυγό μου ο οποίος είναι νεκρός δεν επιτρέπω να πει κανένας τίποτα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Πού διασκέδασαν Νίκος Μουτσινάς, Ζέτα Μακρυπούλια & Ευγενία Σαμαρά

Μαζί τους ήταν και η Χριστίνα Κοντοβά και ο Κωνσταντίνος Δέδες

CELEBS

Συγκινεί η Ξένια Καλογεροπούλου για τον Γιάννη Φέρτη: Η μισή μου ζωή ήταν με τον Γιάννη

Το συγκινητικό αντίο της ηθοποιού στον πρώην σύζυγό της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;