Skip to main content

CELEBS

«Σασμός»: Με αυτόν τον ηθοποιό από τον Ήλιο είναι ζευγάρι η «Άσπα»

Η on air συγκίνηση της Βέρας Μακρομαρίδου για τον μπαμπά της



Η Βέρα Μακρομαρίδου έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της «Άσπας» στη σειρά του Alpha «Σασμός». H ταλαντούχα ηθοποιός θέλει να απασχολεί τα ΜΜΕ με τη δουλειά της και όχι με την προσωπική της ζωή.

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που δε γνωρίζαμε πως τον τελευταίο 1.5 χρόνο είναι ζευγάρι με συνάδελφό της. Ποιος είναι ο άνδρας που κατάφερε να της «κλέψει» την καρδιά;

Η Βέρα Μακρομαρίδου και ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου είναι ζευγάρι / φωτογραφία NDP

Η Βέρα Μακρομαρίδου και ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου είναι ζευγάρι / φωτογραφία NDP

Ακούει στο όνομα Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου και τον βλέπουμε καθημερινά στη σειρά «Ήλιος» όπου υποδύεται τον Χρήστο, ο οποίος είναι αστυνομικός.

«Ο σύντροφός μου χάρηκε όταν με πήραν στον “Σασμό”. Είμαστε ενάμιση χρόνο μαζί. Δεν το έχουμε κρυφό. Είναι ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου», είπε η Βέρα Μαρκομαρίδου στην εκπομπή «Dot.».

Η on air συγκίνηση για τον θάνατο του μπαμπά της

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της όταν αναφέρθηκε στον μπαμπά της, ο οποίος έχει «φύγει» από τη ζωή.

«Έχω χάσει τον πατέρα μου όταν ήμουν 20 ετών. Ήταν πάρα πολύ υποστηρικτικός στο να ακολουθήσω το επάγγελμα της ηθοποιού γιατί καταλάβαινε ότι δεν το γλιτώνει, η μαμά μου ήταν πιο συγκρατημένη γιατί φοβόταν. Όταν της είπα, χάρηκε πολύ. Μου λείπει ο μπαμπάς μου σε στιγμές, αλλά οκ. Λες… Τι με ρωτάτε… Λες ότι 10 χρόνια ζω με αυτό και οκ… Θα πάρω τη μαμά μου, θα πάρω τον αδερφό μου, θα πάρω την κολλητή μου, υπάρχουν άνθρωποι να πάρεις τηλέφωνο» είπε δακρυσμένη η Βέρα Μακρομαρίδου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.