Skip to main content

CELEBS

Βασίλης Καλλίδης: Έχασε 14 κιλά και είναι πιο αδύνατος από ποτέ!

Η αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη όταν τον είδε



Ο Βασίλης Καλλίδης, πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 1ης Νοεμβρίου στο πλατό της εκπομπής της.

Η παρουσιάστρια έμεινε άφωνη μόλις αντίκρυσε τον γνωστό σεφ, καθώς η αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση είναι τεράστια. Σύμφωνα με όσα είπε ο Βασίλης Καλλίδης, αποφάσισε να υιοθετήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και έτσι κατάφερε να χάσει περίπου 14 - 15 κιλά.

βασίλης καλλίδης κιλά

«Στο είπα και όταν σε είδα! Βασίλη μου, έχεις αδυνατίσει πάρα πολύ δηλαδή έχω να σε δω δύο με τρία χρόνια, πραγματικά έχεις αδυνατίσει έχεις πολύ μεγάλη αλλαγή… Τι κάνεις; Τι έχεις αλλάξει;» είπε η Ελένη Μενεγάκη, με τον σεφ να απαντά: «Έχω κάνει μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά του… Κοιμάμαι λίγο παραπάνω, αδυνάτισα γιατί τρώω. Τι σημαίνει αυτό; Τρώω σωστά, τρώω τρία γεύματα και ενδιάμεσα κάτι και τρώω ένα μεγάλο γεύμα το βράδυ, μία το βράδυ αλλά υγιεινό… Αδυνάτισα γιατί τρώω, Ελένη μου, υγιεινά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα