Skip to main content

CELEBS

Γνωστός μουσικοσυνθέτης: «Παντρευτήκαμε, αλλά δε σας καλέσαμε»

Όσα είπε για τον μυστικό του γάμο 



Για την καριέρα του, το αυτοάνοσο που τον ταλαιπωρεί αλλά και τον μυστικό του γάμο με τη Βερόνικα Δαβάκη μίλησε ο καταξιωμένος σκηνοθέτης στην πρωινή εκπομπή του MEGA και τον Κώστα Τσουρό.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Παπαδημητρίου που μέσα στην καραντίνα έγινε πατέρας. Όπως αποκαλύψε περνάει πολύ ώρα με τον γιο του, τον οποίο αποκαλεί ευλογία. Εκείνος κι η σύντροφός του, η ηθοποιός και τραγουδίστρια Βερόνικα Δαβάκη παντρεύτηκαν, αλλά δεν κάλεσαν κανέναν δημοσιογράφο. «Αν θέλεις να το κρατήσεις κρυφό, μπορείς. Είμαστε 3-4 χρόνια παντρεμένοι», αποκάλυψε ο γνωστός συνθέτης.

«Όταν ξεκινούσα δε με ενδιέφερε να πετύχω, αν με ενδιέφερε θα γινόμουν δικηγόρος που σπούδασα. Σημασία δεν έχει η καριέρα, έχει το έργο. Ούτε το ταλέντο δέχομαι. Δεν υπάρχουν άνθρωποι που να έχουν ταλέντο και να έχουν έργο. Επιτυχία έχουν. Υπάρχουν εκατομμύρια που δεν έχουν ταλέντο και έχουν επιτυχία», δήλωσε.

«Με το πρόβλημα της υγείας μου είμαι πολύ καλύτερα. Έχω πολλά χρόνια που δεν παίρνω το παραμικρό φάρμακο, σχετικό με τη μυασθένεια. Είναι αυτοάνοσο. Με την μυασθένεια στην αρχή δεν μπορούσα να αυτοεξυπηρετηθώ. Την πέρασα πολύ βαριά γιατί πήρα και κορτιζόνη. Πέρασα από δυσκολίες ιατρικής φύσεως. Η κορτιζόνη μου δημιούργησε οστεοπόρωση, είχα καθηλωθεί, έκανα εγχείρηση», είπε κλείνοντας ο Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.